E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Kako doći do svog čamca deo I... i zašto

<< < (3/5) > >>

captjerry:
pozdrav,
moslim da gospodin treba da odluci sta zeli, gliser, jedrilicu ili barku...po meni, odatle bi trabalo da se krene...pajnik je ok ako zelis malu jedrilicu da se svrckas rekom i mozda malo na moru ali ako zelis da glisiras, jednostavno ne moze...velike su razlike u svemu izmedju baylinera, pajnika i istranke, tri potpuno razlicita plovila...
po onim kriterijumima i prethodnim postovima mozda bi quicksilver 540 ili veci bio bolji izbor...

Barba:
Pa da, treba definisati i maksimalnu cenu.

Jerry, posto znas dosta o pajniku. Zasto smatras da postoje ogromne razlike pri koriscenju za svrckanje sa vanbrodskim motorom? Meni deluje kao najbolja zamena za istranku, gledano uzivo sa desetak metara.

SALE NB:
Captjerry, te čamce smo gledali na sajmu, stvarno su lepi i lepo projektovani, ali plastika se ugiba na pritisak prsta, ne znam baš koliko će trajati...

captjerry:
jeste na onom manjem...ova sa kabinom je u bivoj marini, mogu ti reci da se ne bih bunio...

captjerry:

--- Citat: Barba  16, 08, 2009, 12:25:05 posle podne ---Pa da, treba definisati i maksimalnu cenu.

Jerry, posto znas dosta o pajniku. Zasto smatras da postoje ogromne razlike pri koriscenju za svrckanje sa vanbrodskim motorom? Meni deluje kao najbolja zamena za istranku, gledano uzivo sa desetak metara.

--- Kraj citata ---

ma nekako mi ne ide jedrilica da nema jarbol...stvar je licnog izbora ali...kao kad vidis dobar gliser sa T-4...nekako tuzno...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju