E, ovako treba... > Yamaha
Pomoć oko konkretnog oglasa
DuleN:
Njegose,
Nemam nikakvih razloga da ti ne verujem, ali kod mene je takva situacija momentalno. Motor je u maju remontovan, malte ne do nule i nista cudno da neki rezimi nisu podeseni kako treba. On radi super, vuce super ali i trosi ... Za sledecu sezonu mu sigurno predstoji fino podesavanje pa ce mo videti.
Inace, kao i ti ja sam izuzetno zadovoljan ovim motorom iako bi po godistu vec mogao da upisuje fakultet ha
njegos68:
--- Citat: DuleN 30, 10, 2014, 08:17:28 pre podne ---Njegose,
Nemam nikakvih razloga da ti ne verujem, ali kod mene je takva situacija momentalno. Motor je u maju remontovan, malte ne do nule i nista cudno da neki rezimi nisu podeseni kako treba. On radi super, vuce super ali i trosi ... Za sledecu sezonu mu sigurno predstoji fino podesavanje pa ce mo videti.
Inace, kao i ti ja sam izuzetno zadovoljan ovim motorom iako bi po godistu vec mogao da upisuje fakultet ha
--- Kraj citata ---
Motor je odličan,nije bitno što je brucoš..Po meni mnogo bitnije je kako je pažen,servisiran i koliko ima radnih sati,nego godina proizvodnje..Gledao sam žive krševe koji su stari tek par godina,a bogami i motore u ozbiljnim godinama koji rade kao sat i izgledaju kao novi...Moj doduše još u osnovnoj školi(2005 godište)...
zoki novus:
Odlican i pouzdan motor koji bez problema moze da proguta i 20l na sat u zavisnosti od opterecenja ali posto Debeljku nije primarna potrosnja onda je to dobra kupovina.
Jedinu manu i to poprilicnu predstavlja rucni start
Debbeljko:
@ all
Veliko veliko hvala svima na savetima i komentarima.
Ako dodje do kupovine, bicete obavešteni..
slavkor:
Pozdrav !
Da se javim oko doticnog motora,Prodaje ga moj drugar i motor je za svaku pohvalu.kao nov je.Imao sam prilike da ga vidim,probam, i motor radi kao sat,besprekoran je.Retkost je naci takvu Yamahu. Ko je ozbiljno zainteresovan nek ide slobodno da ga pogleda i proba.Moze i na camcu da se proba.Bio je na gumenjaku i nije mnogo koristen,vidi se. - Za svaku preporuku je. Pozdrav !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju