Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Upis
Kimi:
Poštovani, nadam se da ću dobiti odgovor jer sam već postavljao slična pitanja ali nisam naišao na razumijevanje. Naime, završna sam godina gimnazije i interesuje me vaše mišljenje, savjeti i objašnjenja o tome što bi mi bilo najbolje da upišem. U nedoumici sam velikoj, jer su mi kao potencijalna tri fakulteta. Saobraćajni -vodni saobraćaj i transport, Mašinski - brodogradnja u Beogradu i Pomorski fakultet - brodogranja ili pomorske nauke u Kotoru. Bio bih vam zahvalan. Pozdrav!
maverick:
Ebaš faks....imam ga ako da nemam...razmisli da se angaziras u politiku ha
LSI:
Драги Кими, пишем ово на телефону па ћу пробати да будем кратак.
Избор животног позива је превише озбиљна ствар да би један овакав форум могао да буде право место за савет.
Верујем да ће се јавити још неко са неким предлогом - прочитајте, размислите али пре него што одлучите, зашто не бисте обавили разговор са професионалцем који се бави питањима професионалне оријентације. Њих можете наћи и у оквиру Националне заједнице за запошљавање, а има их и који се ти е баве приватно.
Како год било, желим вам да направите прави избор и да никада не пожалити што сте баш то изабрали.
Kimi:
Fala najljepse na savjetima. Imacu to u vidu. Ali bih prije svega htio da dobijem informacije i sustinsku razliku izmedju ovih fakulteta kako bih mogao da raspolažem sa tim i usmjeravam se.
maverick:
Sine...s duznim postovanjem ali ovdje je hrpa budala kao i na svakom forumu....uzmi si malo vremena pa napravi neku mini studiju i istrazi te fakultete...pa onda vidi gdje bih mogao raditi s pojedinim....pa sto bih ti najvise zelio od toga....jer zapamti ....NAJVECI USPJEH U ZIVOTU JE RADITI NESTO ŠTO VOLIŠ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju