Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

NOVA DOZVOLA

<< < (7/10) > >>

Sale Rea:
Obrazac međunarodne i brojevi računa

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Sale Rea:
Bitni su vam brojevi računa da možete da uplatite. Obrazce popunite u kapetaniji za dva minuta. Ne zaboravite slike i očitanu lk.

Nidza:
  Hvala!  114

Samo jedno pitanje jos. Razlika izmedju cene obrazaca mi je razumljiva (za zamenu UMC 28,00 dinara, a za obrazac za medjunarodnu 204,00 dinara), ali me buni ovo da je razlicita administrativna taksa pa samo da proverim da nije neka greska u prepisivanju ili datumu objave podataka (za zamenu UMC 780,00 dinara, a za medjunarodnu 800,00 dinara)? Pitam da ne bih morao da se setam dva puta zbog 20,00 dinara, a ne zbog nelogicnosti kojih cesto ima u nasoj administraciji.

Sale Rea:

--- Citat: Nidza  04, 05, 2016, 12:48:10 posle podne ---  Hvala!  114

Samo jedno pitanje jos. Razlika izmedju cene obrazaca mi je razumljiva (za zamenu UMC 28,00 dinara, a za obrazac za medjunarodnu 204,00 dinara), ali me buni ovo da je razlicita administrativna taksa pa samo da proverim da nije neka greska u prepisivanju ili datumu objave podataka (za zamenu UMC 780,00 dinara, a za medjunarodnu 800,00 dinara)? Pitam da ne bih morao da se setam dva puta zbog 20,00 dinara, a ne zbog nelogicnosti kojih cesto ima u nasoj administraciji.

--- Kraj citata ---
Te obrasce sam dobio u kapetaniji Beograd i tako platio. Jeste malo ne logično ,iskren da budem nisam ni primetio tu razliku. Platio ono što su mi dali i sve ok. Međunarodna se čeka desetak dana i prvo mora da se zameni stara dozvola.

Ljuba:
Bio i ja danas da zamenim staru. Iznosi su baš ti koji jesu na slici. Uzeli mi staru dozvolu i original uverenje, nisu hteli da prihvate fotokopiju istog a krivo mi jer je to ipak neka uspomena, birokratija  tamburanje.

I nije moglo odma nego "dođite sutra" kao da je to ne znam kakav posao.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju