E, ovako treba... > Plovila
Jeftino u NL
Zole:
hvala,
jedrilica je 7,6m x 2,48m tezine 1500kg, kupljena je u gradicu Ermelo a ja sam u Utrecht-u.
Transport je bio skoro spreman, dogovorio sam i cenu ali za sad nista. Lsi, ako imate neke opcije za prevoz
bilo bi super.
LSI:
--- Citat: Zole 24, 10, 2014, 19:14:38 posle podne ---hvala,
jedrilica je 7,6m x 2,48m tezine 1500kg, kupljena je u gradicu Ermelo a ja sam u Utrecht-u.
Transport je bio skoro spreman, dogovorio sam i cenu ali za sad nista. Lsi, ako imate neke opcije za prevoz
bilo bi super.
--- Kraj citata ---
Золе, не могу ништа да обећам унапред. Хвала на овим информацијама. Покушаћу током викенда да сазнам нешто више али вероватно нећу имати прави одговор пре почетка следеће недеље...
Коју цену сте имали уговорену за транспорт (то би могло да ми олакша разговоре са мојим возарима)?
Zole:
imao sam 1200e za transport ukljucujuci tu izvoznu i uvoznu deklaraciju i spediterske usluge.
LSI:
--- Citat: Zole 24, 10, 2014, 19:36:12 posle podne ---imao sam 1200e za transport ukljucujuci tu izvoznu i uvoznu deklaraciju i spediterske usluge.
--- Kraj citata ---
Сад знам довољно. Јавићу се чим сазнам више.
У међувремену, покушајте да нађете решење и на неки други начин (још увек не знам да ли моји шпедитери могу да помогну).
LSI:
Золе,
Разговарао сам са пар људи од синоћ. Мислим да је најбоље да наставимо разговоре са фирмом Gebruder Weiss.
Било би добро да се директно јавите мом пријатељу, Жарку Стевановићу, на +381-63-230-410 и да му на мејл: zarko.stevanovic@gw-world.com јавите оно што ја нисам знао да му кажем, а то је да ли је једрилица са фиксном или помичном кобилицом - то утиче на начин смештаја и осигурања на возилу и да му кажете где се тачно налази једрилица сада.
Рекао ми је да ће бити неопходно да му доставите рачун којим се доказује да сте купили једрилицу (ако имате и уговор сачињен са продавцем, онда и уговор).
Ви папире можете предати на адреси коју ће вам он јавити, а затим се можете и вратити у Београд - Гебрудер ће све обавити и допремити једрилицу на адресу коју одредите ако се договорите око цене.
Што се тиче цене - ја нисам са Жарком разговарао о цени али моје мишљење је да вам он тешко може организовати транспорт једрилице по цени нижој од оне коју сте нагласили. Гебрудер се не бави транспортима пловила и нема неко своје прилагођено возило, па ће морати да ангажује нечију приколицу. Цена израде и овере документације је стандардни посао и ту не би требало да буде проблема. То је нешто што ћете морати било коме да платите приближно исто.
Жарко ми је јутрос рекао да ће у понедељак потражити њихове контакте у Холандији зато би било добро да се најкасније у понедељак ујутро вас двојица чујете или да му пре тога мејлом пошаљете копију рачуна, уговора и свега осталог што имате у вези те једрилице.
Срећно!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju