E, ovako treba... > Plovila
Jeftino u NL
Arsa:
Ti Aleksa to radiš temeljno i razumem te.
Ipak, za tvoju informaciju, Zole je otišao kod holandeza i kupio sebi jedrilicu. 6589
E sada o detaljima, informacije kad čovek sve završi. Ima tu još dosta peripetija dok se sve ne završi.
Ondak će da nam sve na tenane ispriča. sajkaca
Alexa:
--- Citat: Arsa 24, 10, 2014, 15:36:18 posle podne ---Ti Aleksa to radiš temeljno i razumem te.
Ipak, za tvoju informaciju, Zole je otišao kod holandeza i kupio sebi jedrilicu. 6589
E sada o detaljima, informacije kad čovek sve završi. Ima tu još dosta peripetija dok se sve ne završi.
Ondak će da nam sve na tenane ispriča. sajkaca
--- Kraj citata ---
Pa moram Arso temeljno, ti si isao, znas kakve su to peripetije uz put i niz put kuku . Kad uzmes u obzir sirinu do 2,5 m i tezinu da ne budes u pretovaru (makar ne previse), to ti je vec filter da od onoga sto si odabrao ostane svega par komada. E onda kad ih pitas za papire kao da si im trazio neznam sta. Vecina ne zeli da shvati da u njihovoj zemlji vaze jedni propisi a u nasoj drugi. Videcemo, valjda ce nesto da iskrsne kako valja. Za to vreme spremamo pare t.j. eure hvauWJRFKLADSHF
Zole:
što reče Arsa ja sam u Nl i kupio sam jedrilicu ali špediter mi je naknadno saopštio da ja treba da uradim izvoznu deklaraciju tj ex papir. Prošli put je sve to vozač uradio negde. Sad to jurim i ako neko zna gde se to tačno radi neka javi. Za firme sam našao ali ne rade fizička lica itd. Dajte i neku krštenu špediciju koja bar zna šta i kako.
Alexa:
http://www.don-sped.rs/
Probaj ove, predusretljivi su ali neznam da li rade kako ti kazes krstene papire. Ako ne probaj "Metropolit" spedicija Subotica, nemam mob. fiksni je 024/572-800 i 572-900. Oni su radili sve sto pozelis ali im je bila neka frka pa neznam sada kako stvari stoje. Pre 5 god, sam radio jedan auto preko njih.
LSI:
Золе, Холандија није нека нарочито велика држава али ипак је важно знати у ком граду је купљена та једрилица.
Да бих разговарао са неким од мојих шпедитера, потребно је да им кажем место, а они ће већ знати где би могло да се уради извозно царињење.
О томе колико би то могло да кошта, у овом тренутку не могу ништа да кажем.
Да ли је потребно да се организује и транспорт до Београда?
Које су димензије и која је тежина једрилице?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju