E, ovako treba... > Plovila
Jeftino u NL
Alexa:
Iskreno, razmisljao sam da li da uopste vise bilo sta komentarisem po ovom pitanju. Ipak, posto je ovo forum gde treba da se cuju razlicita misljenja, da kazem jos ovo. Temu sam otvorio sa naslovom "Jeftino u NL" sto samo po sebi govori da je namenjena onima koji sa realtivno skromnim budzetom zele da sebi priuste neko plovilo sa kojim ce uzivati na reci. Svakako da sa tim parama nece imati brod za visednevna krstarenja, siguran i opremljen luksuznim napravama i kome ce se diviti "obican svet" kad pristane u neku od marina. Smatram da oni koji to sebi mogu da priuste i nemaju sta da traze na temi "jeftino". Znamo i mi da je brod od 100 h eura neuporedivo bolji ali da li to znaci da mi koji nemamo tih para ne treba da uopste razmisljamo o nabavci nekog plovila ? Jeste, tacno je da su to kresevi u odnosu na savremene jahte ali, to je nazalost krajnji domet mnogih od nas. I, trajace koliko traje, nismo ni mi vecni, to me ne opterecuje, popravljacemo ga i koristiti prema svojim mogucnostima. Ja licno limitiram pretragu na 10 h eura jer vise nemogu da platim pa i ne gledam. Da li to znaci da treba da odustanem i kupim siklju na vesla sa kojom cu da donesem sta treba od obale do broda ovima koji nemogu da pristanu blizu ? Uostalom, pustite nas da bacimo svoje pare za gomilu gvozdja koju cemo godinama popravljati i farbati. Mozda nam bas to pricinjava zadovoljstvo, mozda i nismo imali nameru da plovimo. Svrha postavljanja ove teme je bila da, sa jedne strane predstavimo sta se moze kupiti za relativno male pare (kazem relativno jer su i one za nekoga velike), a sa druge da razmenimo misljenje i iskustva kako to realizovati. Nikako mi nije bila namera da polemisemo da li je bolji brod koji kosta 10 ili 100 h eura. To znamo. Verujem da nas je ovde na forumu 95 % (nazalost) koji s`teskom mukom mogu da izdvoje i to malo.
sloba72:
Alexa, hvala ti na svemu a pre svega na ispoljenom razumu. Pozdrav i 114
Kapetan:
Dve razlika izmedju polovnog srpskog i polovnog holandskog brodu su :
1 Holandski brod su u vecini slucaja radile ili fabrike ili profesionalni brodograditelji ... kod nas je to skoro pa obrnuto
2 Holandski polovni brodovi su po pravili drasticno jeftiniji ...
ali ostaje momenat transporta i carine... i tu sad imamo dva koncepta.. ili ga terati vodama sto neki put nije moguce zbog neispravnih motora ili da se transport izvrsi na prikolici ... transport i carina su manje vise troskovi koje ne mozemo uanpred isplanirati ...
Da li je neko pokusao ili razmisljao da utovari ladju na barzu i tako je pretera do Regenzburga ?
Alexa:
--- Citat: Kapetan 07, 04, 2015, 18:04:36 posle podne ---Dve razlika izmedju polovnog srpskog i polovnog holandskog brodu su :
1 Holandski brod su u vecini slucaja radile ili fabrike ili profesionalni brodograditelji ... kod nas je to skoro pa obrnuto
2 Holandski polovni brodovi su po pravili drasticno jeftiniji ...
ali ostaje momenat transporta i carine... i tu sad imamo dva koncepta.. ili ga terati vodama sto neki put nije moguce zbog neispravnih motora ili da se transport izvrsi na prikolici ... transport i carina su manje vise troskovi koje ne mozemo uanpred isplanirati ...
Da li je neko pokusao ili razmisljao da utovari ladju na barzu i tako je pretera do Regenzburga ?
--- Kraj citata ---
Prevoz do Regensburga je 2-2,5 h eura (dobio sam ponudu 2 holandska prevoznika) za gabarit > 2,5m a < 3 m. Za isti taj gabarit ali do Srbije cena naseg prevoznika iz Pozege je 2500 eura. To je najpovljnije za sada, vec sam pisao o tome da firma iz HR (specijalizovani prevoznik za plovila) trazi 6600. Cena za plovilo do 2,5 m je znacajno manja (do 1500), Zole je vec vozio a i ja sam dobio takvu ponudu. Znaci idealno bi bilo da se pogodi da plovilo koje ti se svidja ne prelazi sirinu 2,5 m i onda je kalkulacija sasvim ok. Tu treba dodati troskve utovara i istovara kao i carinu odn. PDV 20 %. Spedicije su cca 100 eura. Zbog carine treba cuvati sve u vezi oglasa od pocetka kad se pojavi kao i prepisku (mailove) i to treba odmah stampati jer se desi da oglas istekne ili bude obrisan. Meni su u carinarnici rekli da je to dobar argumenat za procenu jer za tako stara plovila nemaju kataloge za utvrdjivanje vrednosti. Njima je ustvari vazno da necim pisanim argumentuju procenjenu osnovicu za obracun dazbina odnosno da budu "cisti". Ostalo u kafani 1144
Alexa:
Naredne nedelje sam u Holandiji i namera mi je da pogledam jedan brod o kome sam ranije pregovarao ali se nismo nasli oko cene. Ako ga ne budem tovario, imacu slobodnu prikolicu pa je moguce da natovarim ovaj brod sa slika da se nebih vracao prazan. To nije brod koji ja trazim tako da cu ga prodati. Ako se nekome dopada, neka me kontaktira. Brod je bez motora. Mislim da ce krajnja cena biti veoma prihvatljiva.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju