E, ovako treba... > Plovila

Jeftino u NL

<< < (24/91) > >>

Misha D:
I jedan i drugi su u pravu:
-Gorance, za min jedan rezervni noviji vanbrodski motor kada se kupi brodic
-Miljan, za min 2 vesla kada se tamo kupi kajak ili kanu. Dalaze nam iz tih krajeva vodenim putem na desetine takvih svako leto i jos stave i dete od desetak godina u camac.

Misha D:
Nego, da se vratimo na temu koja i nema adakvatan naziv, tj, nedostaje joj nastavak:
"Jeftino u NL, a na kraju skuplje nego u Srbiji".
Posle desetak strana raznih primera sa interneta nikako da se neko upeca na tu pocetnu cenu u NL i dokaze da takvo visedecenijsko i skoro rashodovano plovilo, kada se renovira i osposobi za udobnu i sigurnu plovidbu, bude povoljnije ili u rangu novih plasticnih plovila tipa Narval, Aquarius, BAS i sl. ili novijih metalnih proizvodnje domacih boljih majstora (Vasic, Sirano, Kesic i sl).

broker975fx:
Moje misljenje je da nema tamo jeftinije ali ima veci izbor,takodje sobzirom da su nauticka nacija I imaju tu kulturu za ocekivati je da su Im plovila bolje odrzavana od nasih,otud se tamo I srecu cesto oldtajmeri iz oko1900 a I dalje plove. Brod se ne kupuje razumski vec srcem tako sto se covek po pravilu istegne vise nego sto moze,to nosi zrtve ali ljubav ima cenu. I da rezimiramo sem onog sto stize na prikolicama,znaci manja provila znam samo jedan brod koji je doteran vodom I to pre 100 godina

Kapetan:
Miso Zole jw vec 3 4 ladje dovezao.... ja vozim jednu iz NL sa Zoletovom ugradnjom izasla me 4000 evra... u srbiji za slicnu traze 6 do 7000

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Misha D:
pocetak je primamljiv i jeftin, kada se srede kako treba, treba biti iskren pa reci koja je cifra na kraju i da li se to isplati.
Bilo bi lepo da podelis sa nama tu konacnu cifru sa radovima i materijalom koji je adekvatan.
Pretpostavljam da ce biti min 30% skuplje nego slicno i mladje plovilo kupljeno ili pravljeno ovde.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju