Mi imamo dve velike pumpe za pranje Crancle Term 850 i Kerherovu obe guraju pritisak 300bara na obe imam obrtne turbo dizne sa njima se skida sve ostaje samo zdrava boja.Pumpa Crancle Term 850 greje vodu do 100C i ima opciju za automatsko dodavanje odmascivaca sto je idealno za pranje zamascenih masinskih prostora i danfiranje tankova.
*Sto se tice pripreme i nanosenja Antialgina(Antifauling) vidim da vecina objekte vadi svake godine sto je pogresno i mnogo skupo.Ja preporucujem Internationalov (Interswift 655 Self polishing antifouling)To je samopolirajuci antialgin koji traje oko 5 godina.Alge i skoljke se uposte ne hvataju a svakim pokretanjem polovila povrsina ispod vodene linije se sama polira.Mi smo uradili na stotine malih objekata a na slikama vidite da smo prekookeanski brod premazali ovim antialginom koji osim sto stiti od algi i skoljki smanjuje i potrosnju goriva jer smanjuje otpor vode.
***Antialgin je jako jako otrovna boja i ne preporucujem ni Farbanje ni skidanje te boje.To treba ostaviti profesionalcima.
*Ima nekoliko dobrih mesta za vadjenje sviih vrsta plovnih objekata.Brodogradiliste SAVA kod Sremske Mitrovice.Brodogradiliste VAHALI u Bg ispod mosta na Adi.Suvi dok u Brodogradilistu Novci SAd kod Stranda itd.
*Skoro smo radili dva policijska patrolna camca ZODIAC pranje pumpom visokog pritiska sa turbo obrtnom diznom,hrapaljenje povrsine i nanosenje dva sloja Belog antialgina(Hempel) to je radjeno u Sremskoj Mitrovici.Potrebno je 3-4 dana jer interval izmedju dva premaza je 12h.
*Mi radimo po celoj Srbiji imamo profesionalnu opremu za peskarenje i farbanje.Stacionirani smo u Sremskoj Mitrovici
0637519071
Antikorozivna zastita, peskarenje
Pozdrav svima