E, ovako treba... > Plovila
Transport camca
Kapetan:
Alexa,
generalno imas dve opcije ... ili da kupis na nasem trzistu nesto za brdo para i da se kajes ceo zivot... ili da na mnogo vecem trzistu kupis ono sto ti treba i sto te interesuje za manje pare i da dobijes i nezaboravno putovanje (ako ides vodom)
Ujedno , postoji mnogo velika razlika izmedju domacih i stranih brodograditelja, mislim da ti to ne trebam ni objasnjavati, kvalitet opreme koju oni i koju mi ugradjujemo kao i nacin odrzavanja iste ne mogu da se porede... a da ne pricamo ako se odlucis za fabricki brod...
Moju jedrilicu u Beogradu je Zole dovukao iz Holandije iako je stara 38 godina po kvalitetu dan danas je bolja od domacih novih jedrilica, drugu ladju koju imam u Grckoj mogu da stavim pored bilo koje deset puta skuplje jedrilice u Beogradu i da se ne postidim ...
Jednostavno, ovde su cene strahovito naduvane sto se tice nautike a kvaliteta nema...
LSI:
--- Citat: Kapetan 13, 12, 2014, 08:38:35 pre podne ---eeee nikad neces saznati zasto ponekad u sred zime trba preci neki kilometar da bi se pila kafa na rivi ...
--- Kraj citata ---
"И тата би, сине!"
Капетане, ударци испод појаса нису дозвољени.
Многи би волели да могу да се опусте уз шољицу док поглед клизи по пучини...
Али није нам свима дато.
Alexa:
--- Citat: Kapetan 13, 12, 2014, 09:16:34 pre podne ---Alexa,
generalno imas dve opcije ... ili da kupis na nasem trzistu nesto za brdo para i da se kajes ceo zivot... ili da na mnogo vecem trzistu kupis ono sto ti treba i sto te interesuje za manje pare i da dobijes i nezaboravno putovanje (ako ides vodom)
Ujedno , postoji mnogo velika razlika izmedju domacih i stranih brodograditelja, mislim da ti to ne trebam ni objasnjavati, kvalitet opreme koju oni i koju mi ugradjujemo kao i nacin odrzavanja iste ne mogu da se porede... a da ne pricamo ako se odlucis za fabricki brod...
Moju jedrilicu u Beogradu je Zole dovukao iz Holandije iako je stara 38 godina po kvalitetu dan danas je bolja od domacih novih jedrilica, drugu ladju koju imam u Grckoj mogu da stavim pored bilo koje deset puta skuplje jedrilice u Beogradu i da se ne postidim ...
Jednostavno, ovde su cene strahovito naduvane sto se tice nautike a kvaliteta nema...
--- Kraj citata ---
Upravo i ja tako razmisljam Kapetane clap. Neka troskovi i budu koliko mora ali se zato ukupan iznos kompenzira cenom broda i kvalitetom koji dobijem za te pare. Gledao sam, naravno, i ovdasnju ponudu i sta reci, ono sto mogu da dobijem za te pare je "sklepano" ispod supe i meni se ne svidja a za ono sto mi se svidja nemam novca tako da je ovo iz NL (bar za mene), najbolja opcija.
Kapetan:
--- Citat: Alexa 13, 12, 2014, 14:44:16 posle podne ---Upravo i ja tako razmisljam Kapetane clap. Neka troskovi i budu koliko mora ali se zato ukupan iznos kompenzira cenom broda i kvalitetom koji dobijem za te pare. Gledao sam, naravno, i ovdasnju ponudu i sta reci, ono sto mogu da dobijem za te pare je "sklepano" ispod supe i meni se ne svidja a za ono sto mi se svidja nemam novca tako da je ovo iz NL (bar za mene), najbolja opcija.
--- Kraj citata ---
nikako, ali nikako nemoj put da zanemaris... to je "jednom u zivotu"... tako da vidi te LSI-eve varijante , recimo isporuka u Regensburgu ili malo ranije ...
broker975fx:
Ne zna o čemu vi pišete?
Ja ne videh da u Holandiji ima da se kupi brod tipa Maglice za 40k ili Magdalene za 30k, pri čemu su to oglašene cene što znači da sigurno može još dole.
Problem kod nas jesu lađe oko 10k ali se može naći i ovde solidni brodići posebno što velika većina nije ni oglašena već se mora muvati po marinama i proveravati ponuda.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju