E, ovako treba... > Plovila

Transport camca

<< < (2/28) > >>

mladjo:
To su americke stare prikolice koje se koriste samo za stajling.One imaju lisnate federe(gibnjeve) kao amortizere,a za saobracaj moraju da imaju torzione osovine. Za 1500e sigurno necete dobiti prikolicu te nosivosti i da je teh. ispravna.

Alexa:

--- Citat: mladjo  28, 09, 2014, 17:56:30 posle podne ---To su americke stare prikolice koje se koriste samo za stajling.One imaju lisnate federe(gibnjeve) kao amortizere,a za saobracaj moraju da imaju torzione osovine. Za 1500e sigurno necete dobiti prikolicu te nosivosti i da je teh. ispravna.

--- Kraj citata ---

Hvala ti za ovu informaciju, nisam to znao. Pa dobro, zato sam i ovde i otvaram pricu, bolje je pitati ljude koji znaju i dobro se pripremiti nego se zaleteti pravo gore pa onda sto problema.

Zole:
Eto i ja sam u fazi kupovine jedrilice i prikolice takođe iz NL, stvarno za te pare ta nosivost teško može da se nađe.
Alexa, da li imaš nekog ko može  da vuče 3,5t ili sam planiraš?

Alexa:

--- Citat: Zole  28, 09, 2014, 20:07:02 posle podne ---Eto i ja sam u fazi kupovine jedrilice i prikolice takođe iz NL, stvarno za te pare ta nosivost teško može da se nađe.
Alexa, da li imaš nekog ko može  da vuče 3,5t ili sam planiraš?

--- Kraj citata ---

Planiram svojim kombijem da vucem samo moram da se opredelim za odgovarajucu prikolicu.

evrotec:
kontrolisite sta smete da vucete i koje tezine i sa kojim kategorijama
ja sam camac iz swedcke i moj kombi ima totalnu nosivost 3,5 tone a sme da vuce prikolicu totalne tezine od 2,5 tone sa E kategorijom
u pitanju je renault master a sa B kategorijom sme da vuce evropom 750 kg

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju