Iko, iz tvojih usta u bozije usi. Meni se voda nakupljala preko odvodnih creva koja su bila naprsla, a cirada mi je takodje bila porozna. To je trajalo par meseci, zamenio sam creva, vidim da sad tu ne pusta ni kapi vode, a danas sam izvukao "maksimum dva litra vode". Takodje, vode ima vise i sliva se kad predjem u pramac, pa ova prica sasvim logicno deluje i nadam se da je istinita. Videcemo vec. Hvala puno na ohrabrujucim vestima, nada umire poslednja. A ako je Zoki u pravu i ipak pusta ispod komora, da li je moguce izvaditi je i popravljati sa spoljne strane, bez da se sece komora? Nisam ekspert, nego kad je vec vadim na suvo, lepse mi je resenje da se to odradi sa spoljne strane. Jedna od cudnih stvari koja mi takodje daje nadu je i ta sto je voda ostajala u camcu kad je bio na suvom, zar nije logicno da otice tuda kuda i udje, ako je vec dunavska? Ili mozda na suvom stegne korito posto nema pritiska odozdo, a u vodi ponovo pocne da pusta? Necu biti tu do petka, tada cu saznati pravu istinu, pa kom opanci kom obojci. Hvala svima na korisnim savetima