Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Ima li iskusnih jedriličara da priteknu u pomoć?

<< < (13/18) > >>

Kapetan:
hi hi hi ... meni rekose 6 metara, novusu 10 a cujem da je bio i vecih  sajkaca
pasage weather javio 2-3 metra :)

neptun:
Dobro je sto put dalje ostavljaju za prolece.  Ici dalje sad bi bilo ok za neku posadu koja je zesce iskusna i naviknuta na jedrenje po jakom moru. Tu i jedrilica mora biti bas spremna i isprobana. Dal je ova jedrilica do sad bila na moru?  Kad se izadje na talase sve sto ne valja na brodu pocne da otkazuje. A voda ulazi u brod gde god ima priliku. Prozori, obvodi vode,  wc, sudoper, motor i oko njega...

Kapetan:
Ljuba se vratio , cuo sam se sinoc sa njim ... 4 nasukavanja na Dunavu , haos pri pristajanju u Tomi marinu , zamalo ggnjecenje u prevodnici...
kad sednem sa ljubom ili on ili cu ja napisati detaljniji izvestaj .... par puta zamalo nisu poginuli ...

zoki novus:
Sve je dobro sto se dobro zavrsi! Nazalost nasa predvidjanja su se obistinila. Nek su zivi i zdravi i najlaksi deo puta su prosli a za ostalo nek plate nekog mladjeg i iole iskusnijeg pa makar i jedrilicara  sail

zorter:
Kapetane, ne preteruj. Nije bas toliko strasno. Ljuba mi je danas ispricao detalje i greske vlasnika jedrilice. Dobro su prosli kako je moglo da bude, ali tako je uvek u zivotu. Zbog Zeljkovih gresaka i shvatanja da na plovilu ne vazi rec vlasnika vec kapetana plovila dalje putovanje do Grcke ce biti bez Ljube.
Toliko od mene.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju