Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Ima li iskusnih jedriličara da priteknu u pomoć?

<< < (11/18) > >>

STG:
Zorter,sigurno je nezahvalno da se vi postavljate kao predstavnik pomenute posade.
Iz kog razloga to radite,znate samo vi.
Iskusni jedrilicar im je rekao da je sada pravo vreme da krenu na put,jer ce biti vetra?!Pa ljudi su skoro prvi put na jedrilici!!!
Plovidbeno iskustvo na istoj je nikakvo(ako sam dobro razumeo vlasniku je ovo prvi objekat u vlasnistvu,a Ljuba je plivac,maratonac i penzioner?)ili gresim?
Bilo kako bilo,ljudi su sada daleko od nas,nadam se da ce imati dobar Dunav i more,ali ovakve nelogicnosti i prepucavanja kvare ideju svega lepog sto ovakvo putovanje sa sobom nosi.

zorter:
Gorance, jedini razlog sto se ja postavljam kao predstavnik je taj sto sam bio prisutan vecinu vremena njihovog spremanja, kao i dugogodisnje licno poznanstvo sa Ljubom pa se moze reci da veoma dobro poznajem tog coveka. U njihovom odsustvu sam samo pokusao da objasnim neke nejasnoce i dam odgovor na neka pitanja clanova, bar onoliko koliko ja znam o datoj situaciji, i nista drugo. Izvinjavam se svima ako sam uneo neke nejasnoce povodom ovog dogadjaja. Nije mi bila namera ni da opravdam ni da kudim njihovu odluku i postupak vec samo da prenesem ono sto znam, a da li znam sve detalje? Sigurno ne znam.
Nadam se da ce proci dobro i zivi i zdravi se vratiti svojim porodicama. Odnosno, Zeljko ostaje u Grckoj jer je njegova porodica vec tamo a Ljuba se vraca u Sabac.
Zelim im mirno more uz malo vetra.

I vise se necu javljati po ovoj temi da ne bih iritirao clanove iako je zelja bila samo pojasniti nejasno.

DuleN:
Plovidba - zadovoljstvo da uzivas na vodi
Avantura - da radis nesto sto ce se drugima svideti ali kako je tebi to ti znas...
Budalastina - ....
PS
Bez zelje da komentarisem - nek im je Bog u pomoci i da se srecno i bez problema vrate kuci ili ostanu tamo gde smatraju da im je kuca ( Grcka )...

ljuba015:

--- Citat: DuleN  24, 10, 2014, 20:18:40 posle podne ---Plovidba - zadovoljstvo da uzivas na vodi
Avantura - da radis nesto sto ce se drugima svideti ali kako je tebi to ti znas...
Budalastina - ....
PS
Bez zelje da komentarisem - nek im je Bog u pomoci i da se srecno i bez problema vrate kuci ili ostanu tamo gde smatraju da im je kuca ( Grcka )...

--- Kraj citata ---
stigli smo u Konstancu zivi i zdravi  uz bozju pomoc

LSI:
Нек сте живи и здрави. Какво је време?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju