E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Potreban plasticar za krpljenje camca (jedrilice)
LSI:
Е, Љубо, Љубо! А Маверик лепо није хтео али како да се суздржи кад сте га изазвали.
Немојте тако, Љубо! Имају људи кратке живце а овде смо на форуму ради забаве.
Него да се ми оканемо, Сци тражи помоћ па је боље да се провокатори и нервчици не јављају да не кваре тему.
Сци, ја сам заиста добро намерно оно написао. Знам како је мени било док сам тражио где вода улази. Мора да се тражи и да се нађе. Ја сам већ узео алат да почнем да одшрафљујем патос кад смо са спољне стране нашли рупу. А замало да све демонтирам.
maverick:
Najbolje bi bilo da ti odeš kod kolege pa provjeriš jeli ima kakva rupa ... ha isamo da znaš...Ljuba je opet kriv...sad me vrka preko pp-a ha
poljo:
Traži Zoki ja ..on zna.
Sci:
Problem je u tome sto je ovo jedrilica, pa ne mogu da pregledam dno sa unutrasnje strane (bar ne celo). Danas sam izbacio pet litara vode, mozda se i "samozakrpi" vremenom sajkaca. Hvala svima na dobronamernim savetima, volim i ja salu, ali ovo i nije nesto sto me bas uveseljava kuku.
Najvaznije je da sam prikacio akumnulator i imam muziku. Kad vec tonem da bude sa stilom hi
Zoran:
Mani ti stil,neko ukljuci sistematicnost.
Uzmi lepo operi je fino iznutra i osusi.Onda recimo pospi finim talkom.Posle
toga je obilazi na svakih par sati,kako bi utvrdio odakle voda dolazi.Kada to utvrdis sve
je posle lako.Prosto sumnjam da voda ulazi na svert.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju