E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Potreban plasticar za krpljenje camca (jedrilice)

<< < (3/5) > >>

Sci:
Zoki, nadam se da su na tebe mislili kad su mi predlagali eksperta za jedrilice i provaljivanje odakle pusta voda. Koliko sam primetio voda se pojavljuje na sastavu oko donjih komora. Koliko god da cistim ona se ponovo polako ali sigurno pojavljuje. Ima tu i pur pene, vidim da je ranije koriscen silikon za te sastave. Moguce da je odatle, ali nemam pristup komorama ispod lezajeva, tj sedista u kokpitu, a ne bih da izolujem vodu u njima, a ne provalim gde je rupa.
Ja sam na Nautilusu sa Kapetanom (Mladjom), bilo bi idealno kad bi neko iskusniji mogao da pogleda jedrilicu, jer sam ja pocetnik u tom svetu (prosle godine sam je kupio). Pivo, rostilj i sve ostale kombinacije dolaze u obzir, samo da provalim gde prima
 vodu.

Kapetan:
fora sa talkom radi posao ... zeznuo si se sto si stavio antialgin, da ga nisi stavio Visnjicke alge bi zakrpile rupu  j1
ako si danas na marini cimaj , Packe i Novus mi popravljaju motor ljubilarni deseti put pa danas idem da testiram isti  a0335

Zoran:

Ako izlazi iz komora,moraces da ih otvoris,nema ti druge.

Sci:
Mladjo, bio sam u marini, ali tek u 17.00h, nisam mogao ranije, nadam se da ti motor radi kao ferari.  Zorane, danas je bilo oko 2 litra vode posle dva dana nakupljene, ja ocekivao bar 30 litara (mozda onaj stos sa algama u rukavcu ipak radi jh). Komore su zatvorene pur penom, nije nikakav problem otvoriti ih, nego i da nadjem odakle ulazi voda ne znam mora li se vaditi barka napolje, ili postoji neko trenutno vezujuce sredstvo, silikon itd, cisto da zakrpi dok je ne izvadim za dva tri meseca van vode?

Zoran:
 no125           Sta reci,sem da si hrabar covek.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju