Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
30.8.2014. nova Uredba o uslovima za plovidbu....
LSI:
--- Citat: DuleN 11, 09, 2014, 20:46:09 posle podne ---
--- Citat: yopatami 11, 09, 2014, 20:41:59 posle podne ---...i tako,osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije" 05 broj 110-9670/2014 Uredbe,
nastade pustoš na vodama Srbije.
--- Kraj citata ---
Laki,
Vidm ja da si ti najlukaviji ovde. Konzervirao si camac dok se ne smiri nivo Dunava i ne rese zakonske regulative po pitanju plovidbe... He, he, svaka cast :)
--- Kraj citata ---
Хе, хе. Нисам ја куче од јуче!
Kapetan:
sta tacno znaci imati na camcu ovu uredbu ???
@Misa
dodao sam ti link za uredbu gore u postu da ljudi mogu da skinu i odstampaju
download :
http://www.mojaladja.com/uredba96-2014.pdf
LSI:
--- Citat: Kapetan 12, 09, 2014, 21:54:43 posle podne ---sta tacno znaci imati na camcu ovu uredbu ???
--- Kraj citata ---
Управо то што пише.
То је слично пропису који налаже да у сваком авиону постоји књига са упутствима за поступање у одређеним ситуацијама.
Kapetan:
ovo cudo ima 75 strana bre...
LSI:
--- Citat: Kapetan 12, 09, 2014, 22:06:33 posle podne ---ovo cudo ima 75 strana bre...
--- Kraj citata ---
Законодавца то не занима. Тамо неки бирократа је закључио да свако пловило мора да има правилник и тачка.
Добро је обратити пажњу на још нешто што је поменуто у казненим одредбама!
Ми смо овде на форуму пре годину, две расправљали о томе да ли речна полиција или неки други државни службеник има право да се укрца на наше пловило без наше дозволе.
Е, сад је овде утврђено да службена лица имају право да се укрцају и уколико им то не омогућимо чинимо прекршај који се кажњава високом казном.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju