E, ovako treba... > Restauracije

Marissa

<< < (15/128) > >>

maverick:
Odlično urađeno  thumbup

slovenac15963:
lep odgovor i dobro odradjen posao. 114

zankiki:
Bio sam sinoć opet malo na brodu da raduckam... Više da odem do vode i broda, nego što je stvarna potreba...
Nisu neke velike stvari, pošto na brodu sve lepo funkcioniše... Više je ono 2 šrafa vamo, 3 šrafa tamo...
Učvrstim po nešto, krenuo sam lagano, tako da na proleće bude cakum - pakum, da ne moram ništa da radim preko leta.
I tako ja radim, upalio brod da malo radi, ubacio nove akumulatore pošto su stari bili još Holandski i vreme im je bilo za penziju.

Odjednom se ugasi, posle paljenja sa većim gasom trokira. Sreća pa imam toliko iskustva da prepoznam kad radi na 3 cilindra, skinem prvi kabel, ono isto. Ok, kabel deluje ok, skinem kapu, a na mestu gde se kači svećica sve pozelenelo, kao i na onim kontaktima u samoj kapi. Takođe je i kontakt na kraju kabela, tamo gde ide na kapu korodirao. Sva sreća, čika Arsa je među delovima ostavio jednu polovnu, za ne daj bože. Zamenim je i sve odmah proradi. E sad, imam par pitanja a treba mi i pomoć.

1. Da li se ti kontakti mogu očistiti i čime, ili je za bacanje?

2. Pošto imam iskustvo još od kad sam vozio yuga, da kapu, ruku i kablove treba imati uvek u rezervi, poručio sam odmah nove delove. Ruka i kablovi mi stižu sutra, ali imam problem da nadjem kapu. Ako neko ima ideju ko bi mogao da ima, neka javi. Neke od oznaka za kapu su:

BOSCH: 1 235 522 027
Beru: 0330920004
Facet: 2.7465

Hvala.

zankiki:
Btw, znam da ima na ebay-u, samo bi bilo bolje ako nadjem ovde da mogu da uporedim...

Kapetan:
zovi mass company

http://www.mass.rs/

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju