E, ovako treba... > Restauracije

Marissa

<< < (7/128) > >>

IKA:
Činiš grešku već u samom startu.Izvinjavam se na iskrenosti,ako ti ne godi šta da se radi.Zarad uštede od par desetina evra odlučuješ se za lošiju varijantu.Ako si već rešio da lepiš ne razumem izbor pleksiglasa.Danas je razlika u ceni zanemariva .Zvao sam nedavno za svoje potrebe neku staklorezačku radnju u novom sadu,i stop sol stakla su bila oko 7000rsd m2.Cenim da ti u tim prednjim staklima nemaš m2 pa ne razumem tvoj odabir pleksija,koji će ti se javiti za sezonu da te podseti na moj post.

zankiki:
Iko, apsolutno si u pravu što se stakla tiče, ja bih najradije da ih stavim, a razlika u ceni na ceo posao je nikakva, ali bočna stakla su savijena, prate liniju broda. Nema šanse tu namontirati staklo. Bar ja ne vidim način. A da radim prednja u staklu, a bočna u pleksiju opet ne ide (i trenutno je tako odrađeno, na bočnim je pleksi, a napred staklo). To mi se pogotovo ne svidja, bar neka bude isto.

markus:
Iko, može li broj te staklorezačke radnje u Novom Sadu?

IKA:
http://www.moz-glas.com/kontakt.html

zankiki:
Na kraju zalepljeno sa ceresit ft 101. Baš mu dugo treba da zalepi, i sutra je čak malo "glindžav". No, bitno je da je rastegljiv, pošto brod stalno "radi". Juče je po onom potopu izdržao, nadam se da će tako i ostati. Ni kapi nije ušlo.

E sad, kroz pleksi se vidi taj lepak. Rubove prozora ću zato da prefarbam, da napravim ram. Jedino još nisam odlučio da li da farbam, ili da uzmem one nalepnice za kola pa da odradim sa njima.

Radije bih farbao, ali nisam siguran kako se farba pleksiglas. U farbari su mi nudili neki providni sprej (piše prajmer za plastiku), preko koga ide redovna farba, ali dečko nije bio 100% siguran da taj prajmer za plastiku radi i na pleksiju. Da li je neko možda probavao, i zna kako treba?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju