E, ovako treba... > Restauracije

Marissa

<< < (6/128) > >>

LSI:
Занкики,

Уз ризик да ће опет неко реаговати на мој коментар, предложио бих да погледате овај Сикин производ: http://srb.sika.com/sr/solutions_products/02/02a012/02a012sa02.html .

Стицајем околности знам које сировине користе и шта праве па мислим да би и овај производ могао да буде од користи.
Мислим на Sikasil®-C!

maverick:
Jednom sam tako ljepio stakla i potrazicu praznu piksnu da ti slikam...samo sam na prozore morao ici s nekim prajmerom...ima jedno dvije godine da smo to radili kolegi i drzi bez greske...ja razmisljam da tako napravim i sebi...prolistaj malo ribolo na moru....tamo ih dosta stavlja stakla na vijke i na ljepilo

Ljuba:
Dobro je prošlo 7645218764198

zankiki:
Ja hoću bez šrafova, samo lepljenje.

djbtea:
zankiki ako si se odlucio definitivno za pleksi onda je najsigurnije gde kupujes pleksi da trazis i pravi odgovarajuci lepak. pleksi je malo specifican ne prima ili ti ne drzi dobro sabilo kojim lepkom.znam da si razocaran, ali da sam na tvom mestu ja bih nasao resenje da ipak ostane staklo makar pravio druge lajsne,hogar je lepio kaljeno staklo na svom brodu pa sa spoljne strane postavljao prohromski ram.bila bi velika steta ako vec sredjujes brod da ga ne odradis do kraja.da kosta kosta i onako si dao novce, ne zuri ali kad ga sredis bice vrh.zelim ti sve naj,naj k5 114 114 yg i ne zuri bice to o,kej

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju