E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Popravka Elan T401 - potrebni savjeti
nikolar:
Đuro,
pozovite me na 067474343. Ja sam u Podgorici i sličnu stvar sam i sam radio pa sam voljan da Vam par savjeta na licu mjesta kako biste lakše priveli projekat kraju.
Pozdrav,
Nikola
Glogov Kolac:
E ovakav entuzijazam još nisam video clap. Ja sam pomislio za sebe da nisam baš čitav kad sam radio nešto slično, ali vi ste me nadmašili(bez uvrede).Znam vrlo dobro kakva je to muka i želim vam sreću u vašem poduhvatu.Postavite sliku kad završite.
djuroo:
Proslo je poprilicno dosta vremena od poslednjeg javljanja u vezi naseg "malog" projekta. Mazali smo, dodavali, brusili, pravili i kvarili i na kraju smo se malo zamorili ... ali nismo odustali...
djuroo:
U medjuvremenu sam morao da budem odsutam mnogo zbog posla i nisam imao vremena da se posvetim zavrsetku projekta, tako da smo dosli u situaciju ili da odustanemo i bacimo sve ili se obratimo za pomoc majstoru od struke. Za pomoc smo zamolili majstora Bozu koji je projekat dovrsio do kraja :).
Znam da je moglo i brze i bolje i preciznije i drugacije, i jeftinije, ali drago mi je da smo uspeli da ovo privedemo kraju. Iskustvo je za sve i posebno za mene bilo izvanredno i zaista mi je drago da samo od jedne olupine uspeli da napravimo nesto sto ce da opet da plovi. U stvari jos ga nismo porinuli... ali nadam se da ce da plovi :)
djuroo:
U medjuvremenu je napravljena i tenda za camac, tako da cu i nju da slikam i postavim.
Sad mu fali jos samo motor i da se otisnemo na vodu.
Zato bih zamolio vas koji se bolje razumete u ovaj tip camca da mi preporucite koji motor i koje snage bi za njega bio idealan. Ne nesto preveliko i da ne srce puno ali da ipak bude dovoljno snazno da moze covek brzo da pobegne od nevremena i kise na jezeru. (Ono tipa: mlada, lepa, nevina a iskusna :)
Hvala svima koji su nas podrzavali i davali nam savete u toku ove "bitke" koje je za mene u isto vreme bila i jedno predivno, veliko iskustvo i skola :).
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju