Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Okupljanje 2014 ili cast za novu ladju

<< < (9/22) > >>

zoki novus:
Evo ga i ovaj poceeo ko kapoetan...

LSI:

--- Citat: zoki novus  21, 08, 2014, 13:48:02 posle podne ---Evo ga i ovaj poceeo ko kapoetan...

--- Kraj citata ---

Ајде, председниче, како као Капетан?
Па нисам ја крив! Жена је крива! Откуд ја знам шта она спрема и кога све храни? Ето, како се брукам под старе дане! Зар мени то треба? И онда да ме још нападају...
Ех, старости, тешка ли си!

А и ви, кад вам донесем прасе и кажем да је то јаре - ко ће да се буни? Све је то Бог створио за наше уживање.

petar_kozic:
Eto prilike da Kapetan i zaradi.

Lazo, moze Kapetan da ti proda jare.  harm

Kapetan:

--- Citat: LSI  21, 08, 2014, 08:22:19 pre podne ---А што се тиче четири зеца које је Никола обећао, е ту морам да коментаришем.
Осим ако се не ради о Белгијским оријашима и то капиталцима, од четири зеца може да се направи леп, мало ређи паприкаш за 15-20 особа! Ово говорим као особа која је имала фарму зечева у једном периоду свог дугог живота на овом свету.

--- Kraj citata ---

panonsski beli ... svaki kad se pcisti ima po kilo i po .... ako mislis da treba donecemo jos 4 komada... bar zeceva imam koliko hocu :)

LSI:

--- Citat: Kapetan  21, 08, 2014, 15:50:45 posle podne ---
--- Citat: LSI  21, 08, 2014, 08:22:19 pre podne ---А што се тиче четири зеца које је Никола обећао, е ту морам да коментаришем.
Осим ако се не ради о Белгијским оријашима и то капиталцима, од четири зеца може да се направи леп, мало ређи паприкаш за 15-20 особа! Ово говорим као особа која је имала фарму зечева у једном периоду свог дугог живота на овом свету.

--- Kraj citata ---

panonsski beli ... svaki kad se pcisti ima po kilo i po .... ako mislis da treba donecemo jos 4 komada... bar zeceva imam koliko hocu :)

--- Kraj citata ---

Никола, са 5-6 кг зечијег меса може да се направи, као што сам рекао, леп паприкаш за већу групу.
Уз моје пра(се-ја)ре биће сасвим довољно и за више од 20 људи... Мислим да нема потребе али нека то потврди још неко ко има искуства у припреми хране за друштво.
Као што сам рекао, нама су углавном очи гладне и све нам се чини да се никад нећемо најести. Од те болести лека нема. А ако неком и не буде довољно, ваљда ће после дружења да стигне до куће пре него што издахне од глади.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju