Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Okupljanje 2014 ili cast za novu ladju

<< < (8/22) > >>

srsa:

--- Citat: Kapetan  20, 08, 2014, 21:33:33 posle podne ---cetiri zeca bre:)

--- Kraj citata ---

А јел оплемењених?  stri  stri  stri

LSI:
Не бих се мешао у веселу расправу али пошто сам поменут - искористићу право на реплику!

Само ви мени дајте тачан датум окупљања и то сада, а ја вам гарантујем да ћу оверити картицу и то на лицу места а не из Бодрума.

А што се тиче четири зеца које је Никола обећао, е ту морам да коментаришем.
Осим ако се не ради о Белгијским оријашима и то капиталцима, од четири зеца може да се направи леп, мало ређи паприкаш за 15-20 особа! Ово говорим као особа која је имала фарму зечева у једном периоду свог дугог живота на овом свету.

Ово тек ради знања и равнања, а у вези са бројем присутних.

Мада, не бојим се ја да ће неко одстати гладан - гладне су нам само очи али ту нема помоћи!

srsa:
А Лазо, јесу ли и твоји били оплемењени?  stri  stri  stri

LSI:

--- Citat: srsa  21, 08, 2014, 12:21:36 posle podne ---А Лазо, јесу ли и твоји били оплемењени?  stri  stri  stri

--- Kraj citata ---

Ma какви оплемењени! То ови млади сада.
У моје време, то су били обични зечеви који су се сами множили "к'о зечеви".
Накотило их се за кратко време толико да нисмо могли да их избројимо.

А онда, Балканци ко Балканци - почели да се једу међусобно. Буквално почели да се понашају као канибали. Ко то није видео, тешко би помислио  да тако нешто зечеви раде. Међутим, почели да се уједају, ране само такве! Е, сад питаће се неко: - Зашто?

Изгледа да мој таст није водио рачуна о томе да зечеве у кавезима треба и нахранити, да им вода није довољна, а нагон за преживљавањем је јачи од свега...
(Чули сте за ону причу о човеку који је таман научио магарца да ништа не једе, а он крепао!)

Тек, када сам ја видео да је то кренуло тим путем, а због посла који сам тада радио, нисам могао више времена да одвојим за фарму, лепо смо ми њих преселили из кавеза у замрзивач и то је трајало док је потрајало. А били су баш укусни. Моји клинци одрасли тих кризних година на њима.

LSI:
И, скоро сам заборавио - у вези јарета...

Јуче кажем жени за ово дружење, а она мене пита: - А које јаре?
- Како које?
- Па, појели смо...

Сунце ти, мора да је опет неки швалер био гладан јер ја не могу да се сетим ал' шта га знам? Можда сам и ја учествовао у томе, ко би га знао? Кад човек дође у неке године, почне да заборавља...

Али ако не успем да обезбедим јаре, биће прасе - надам се да нико није гадљив (вегетаријанци ионако не једу праву храну).

Само ви мени јавите благовремено датум...
Биће и ића и пића...
Време је да се видимо. Нисмо дуго.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju