Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Teleflex komande za Titel 9

<< < (6/6)

Zoran Marinković:
 114

Taj čamac ima isto korito kao i moja tisa i ja ga obično vozim sa Johnsonom 20 ks 2T, i definitivno ide lepo... 25648

ALI........

Kada ga forsiram  do kraja  ceo pod vibrira k'o lud dodo i za neke kraće vožnjice nije problem (recimo da zbrišeš od nevremena...) ali za neke svakodnevne jurnjave nije baš pametno.... čamac jednostavno nije napravljen baš toliko čvrsto i verujem da bi se vrlo brzo pojavila neka oštećenja od vibracija i zamora materijala.

A iskreno nesmem ni da pomislim kako bi (ipak nežni) taban podneo sudar sa nekom povećom granom ili metricom 56568

Ako se i odluči neko na jači motor apsolutno ne znači da se mora forsirati do daske....kao što se ni kolima ne ide uvek 200 km na sat.

Ono što je najbolje je da se uvek motor uzme "za broj ili dva " jači i voziti do 2/3 gasa nego manji ili taman pa mu vaditi dušu- a i manje bi trošili goriva sa većim motorom i pametnom vožnjom.

Jezerash:
Koncepcija čamca Titela 9 pa čak i Tise nisu za jurnjave i glisiranja.To su čamci za ribare i vikend pecaroše.Za glisiranje su gliseri. Pošto mi brzina ne treba, definitivno na mom čamcu neće biti jača penta od 9.9 konja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju