Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"
Majstorske cene
Kapetan:
al si ti zapenio i izneo gomilu neistina, te fore sa mesanjem istine i izmisljotina kod mene ne prolaze ... rekao si 10 dana , 1100 evra i slicno (materijal je ispod 400 evra)... niko ti prevoz nije pominjao niti bilo sta slicno, pricali smo za Hlinadar ako se ide da delimo troskove puta pa eventualno da pogledamo neke jedrilice, izmejdu ostalog i ovu ... uzmi malo prelistaj Skype log pa se podseti, malo ti se mesa secanje ...
al nisi ti bio najgori kao sto rekoh bilo je i boljih ideja domacih majstora ...
sve u svemu umesto da lovu uzmu nasi ljudi uzeli su Grci ... na zalost ...
doduse gde u grke nisam imao poverenja (motor i sl.) nosio sam u zvanicni servis u Srbiji pa im ja donosio delove (2-3 puta jeftinji) preko Ebay-a...
tako da Zemunca72 podrzavam u potpunosti ...
ne moze plasticar da ima vecu platu od hirurga, ucitelja, vojnika... DOVIDJENJA...
i sram bilo svakog ko opravdava da plasticar bude placeniji od onoga ko leci vas i vase najmilije... sramota...
tamiski pirat:
aj sad lepo svi vi koji volite da se prepucavate malo na neki drugi kanal....
Kako vas bre nije sramota, umesto da pomognete coveku sa problemom koji ima vi ovde resavate neke svoje hirove....
a ti kapetane , posto vidim da si najpametniji od svih , sme li se znati cime se ti bavis u zivotu , van ovog foruma .
kako te bre nije sramota da pises ovakve gluposti i da lupetas ovde .....
ne branim nikoga , ali brate mili ko si ti da procenjujes ko, koliko i sta ..... glumis pametnjakovica a u realnosti verovatno sve ostaje na teoriji .....
svaki majstor u bilo kojoj oblasti ima prava da kaze svoju cenu , na vama je dali hocete ili ne , svako ima prava na izbor , na kraju krajeva ne postoji samo jedan majstor.... svako treba da se raspita na par strana..... prema tome ako imate iskustva oko covekovog pitanja napisite to i pomozite , a ne neko blebetanje u prazno
IKA:
Kapetane ajd sad kad si već popljuvao domaće pohvalio grke ,koliko su ti grci naplatili.Pri tom ne zaboravi da si meni rekao koliku si ponudu imao od grka.Šta su uradili i za koju sumu.
broker975fx:
Pošto će ovo biti sve jedno prebačenu kafanu, ne mogu a da ne reagujem. Ne znam šta je tu nenormalno ako nekome nije jasno da jedan bravar, zidar, vodoinstalater ili taksista bude višestruko plaćen u odnosu na recimo doktora. To prosto nije normalno i svojstveno je samo zemljama poput naše. Svako zanimanje se ceni ali kada čujem taksistu koji se buni što nikako ne može da zaradi 1000 i više EUR a sa druge strane, recimo, specijalisti medicine posle godina i godina učenja i rada, sve sa dežurstvima i kojekavim dodatnim naučnim radom možda jedva priđu cifri od 1000 eur onada to ne može biti normalno. Ovde se priča o nenormalnom odnosu a ne o tome da li neko zaslužuje taj novac ili ne i to je stvar koja se može gledati iz više uglova.
Inače što se tiče tih grčkih majstora kad već pričamo, Kapetane, mogao si za to tapaciranje da prođeš minimum duplo jeftinije, a sve šalješ busem za BGD, imam baš dobrog tapetara u potpunosti u materiji a što je najbolje jeftin
srsa:
Јел ово почела зима? kuku flasica flasica flasica ffff
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju