Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"
Majstorske cene
maverick:
Liječnik prodaje znaje i spašava ljudske zivote...malo je placen za ono sto radi...plastičar...prodaje svoje iskustvo ali i svoje zdravlje sto danas svakako nema cijenu...bavim se sličnim poslom...cijeli dan rada ispod 100 eura....ni ne pomisljam kuku
zoki novus:
Taj plasticar na kraju umre(mlad) od te iste plastike kroz koju pokusava da naplati zivot, a hirurg od ciroze jetre izazvane viskijem i raznim drugim skupim picima koje na zalost dobija od rodbine nesretnog plasticara....
IKA:
citat-@kapetan-i dalje tvrdim , svako mi misli da je normalno da plasticar zaradi vise od kardiohirurga je kancer na telu ove drzave...
I eto,Novus dade odgovor ,te ne moram da dodajem.Nešto se u tvojoj glavi pobrkalo.Sad mi nije jasno gde nađe razlog za pljuvanje po našim majstorima ,kada je Zoran dao procenu koštanja radova istu koliko si dao i grku.Sad ostaje samo da se nadaš da je grk to uradio korektno.
Kada si mene kontaktirao,i pitao da odradim taj posao rekao si mi da imaš ponudu od grka za3000e ,pa mi sad nije jasno koji je to grk odradio za 1100e.
Nikola ,od 40 koza, pa makar i u organskoj proizvodnji, ne bi imao ni za pasaru a kamoli za ostalo u šta si ulagao.Kad zapeniš onda gubiš kontrolu.Koliko onda vredi tvoj sat ,ili dan kad imaš da kupiš jedrilicu u Grčkoj. Zašto odnos tvoje i hirurgove satnice nije kancer ove zemlje.
Kad si se već zakačio za plastičara,da bi pričao o toj struci uzmi samo 10min.i obrusi deo poliestera kao pripremu za popravku.Onda se javi i ponovo proceni vrednost njegovog rada.Uostalom Novusov post sve govori.
Tek da znaš ,iz sopstvenog iskustva, ceo lanac ljudi od slučajnog prolaznika,vlasnika stana gde su me uneli s ulice ,vozača hitne pomoći i osoblja ,pa medicinskih sestara u urgentnom,pa opet medicinskih sestara na prijemnom u kamenici itd ,,itd sve to me je spašavalo i spasilo dok hirurg nije stigao na red tek treći dan.Pa sad ti pokušaj da izkalkulišeš koliko bi ko u tom lancu trebalo da je plaćen za posao koji obavlja.
O ceni rada jednog nastavnika,učitelja,govori anegdota kada su zvali cigu da mu kažu kako mali ima keca iz matematike.
Ciga upita ;;a šta ima iz vladanja?
Peticu-
-Znači ono što sam ga ja učio zna za 5 a ono što ga vi učite za 1.
Toliko o prosvetarima čiji je prioritet ,štrajk pred početak svake godine.Živi bili pa videli,nastava uskoro treba da počne.
srsa:
--- Citat: zoki novus 16, 08, 2014, 23:41:32 posle podne ---Taj plasticar na kraju umre(mlad) od te iste plastike kroz koju pokusava da naplati zivot, a hirurg od ciroze jetre izazvane viskijem i raznim drugim skupim picima koje na zalost dobija od rodbine nesretnog plasticara....
--- Kraj citata ---
Највећи део тог вискија и разних других скупих пића, хирург уновчи у кафићима и продавницама својих пацијената. flasica
Kapetan:
@IKA...Te varijante plasticar umire mlad su malo idiotske, jer postoji celokupna zastitna HTZ oprema... al ja retke videh da je koriste ...
@IKA... opet gresis na zoranovih 1100 dodaj jos minimum 1000 na dodatne troskove prevoz (200) stan (500) klopa (300) i tako dalje... mislim moze da zivi u brdu 50 km dalje gde su sobe jeftinije, i da jede svaki dan za dorucak, rucak i veceru girose... pa sta god zafali juri 50 km tamo vamo i sporazumevaj se sa grcima sta ti tacno treba...
@IKA ... sta ti znas kakve su moje koze sajkaca... znas i sam da pored organice vodim dve firme i da imam brdo ljudi svakog meseca na plati... pricali smo ... sto se skole tice u septembru upisujem i drugi fakultet ali ne privatni , kao ostatak drustva, nego drzavni ...
--- Citat: IKA 17, 08, 2014, 00:23:24 pre podne ---Toliko o prosvetarima čiji je prioritet ,štrajk pred početak svake godine.Živi bili pa videli,nastava uskoro treba da počne.
--- Kraj citata ---
pa jes... sad ti smeta stav da zele da imaju platu vecu od 400 evra , al plasticar neka uzme toliko za dan dva... to Iko jednostavno nije normalno, zato ovo drustvo i ode u ku8ac... al kad bolje razmislim ti zivis i podrzavas takvo drustvo , samo mi nije jasno zasto stalno kukas... podseti me ti na jedan dijalog ... e sad jedino dal ces shvatiti
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju