Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Prolazak kroz prevodnicu , kratko uputstvo...
captjerry:
cccc....ovo je bilo iskustvo, a?
Kapetan:
ja okrenuo moje da im javim kako sam odusevljen oni se smeju ....
kao klinac 1985 sam sa mojima krstario Volgom i Donom prosli smo 10tak prevodnica , pa im bilo smesno sto se palim na djerdap :) pokusacu da nadjem te slike isceniram i okacim ...
u svakom slucaju ne razumem ljude koji dodju do Hajducke Vodenice i nikada ne predju djerdap... Duleta i mene nije trebalo nagovarati :)
80 km nize je Djerdap 2 ..... pa onda Bugarska .... pa onda Delta....
skipper:
E, za ovo VAM svaka čast. Ovo je doživljaj i ko ovo ne doživi kao da nije ni plovio Dunavom.
Kapetan:
--- Citat: skipper 08, 08, 2009, 16:09:25 posle podne ---E, za ovo VAM svaka čast. Ovo je doživljaj i ko ovo ne doživi kao da nije ni plovio Dunavom.
--- Kraj citata ---
sledece godine izazivamo medjunaordni incident pa ces biti primoran sluzbeno da krenes za nama , pa red klope red pica i tako dok ne prodjemo sve :)
skipper:
--- Citat: Kapetan 08, 08, 2009, 16:13:34 posle podne ---
--- Citat: skipper 08, 08, 2009, 16:09:25 posle podne ---E, za ovo VAM svaka čast. Ovo je doživljaj i ko ovo ne doživi kao da nije ni plovio Dunavom.
--- Kraj citata ---
sledece godine izazivamo medjunaordni incident pa ces biti primoran sluzbeno da krenes za nama , pa red klope red pica i tako dok ne prodjemo sve :)
--- Kraj citata ---
Iako sam prošao prevodnice Đerdapa I i Đerdapa II biće mi čast da vas vraćam iz rumunskog zatvora, nakon tih incidenata. :smile:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju