Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Prolazak kroz prevodnicu , kratko uputstvo...

<< < (4/9) > >>

Radojković:
U nedostatku Djerdapske prevodnice dobra je i Tamiska pa ko voli nek izvoli da vezba  :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=azkYVSUgmqI[/youtube]

Kapetan:
bila je i mala nezgoda u prevodnici ... posto smo kotnrolorima rekli da nam je prvi put dobili smo pozicje za vezivanje, Petra 1 Che Gevara 3... nije nam palo na pamet da sa vrha oni ne znaju koji su brodovi u pitanju ...dali su nam naopacke brojeve , posto je dule bio ispred mene logicno je da on ide na 3 a ja na 1 (iza njega)... ujedno nismo znali da su parni brojevi sa desne strane a naparni sa leve pa sam ja prebrojao trecu kuku (brojeve vidite tek kada udjete) i krenuo da zaobilazim duleta... medjutim duletov pomocni camac se isprecio pa sam roknuo veci ugao ali mi se isprecio karaminchev sa svojim barzama.... sve se dobro zavrsilo ali smo uspanicili bugare:)

ali zaista bez zurbe i sve polako , a ako mozete pozajmite mornara sa drugog broda da vam pomaze oko vezivanja, voda radi unutra i ako niste bas vicni u voznji ko ja pomoc dobro dodje , ne kazem da ne mozete sami ali kada nekoga imate lakse je... vase je da dovezete brod u poziciju a njegovo je da prebaci kanap preko kuke :)

STG:

--- Citat: Kapetan  08, 08, 2009, 16:07:13 posle podne ---ja okrenuo moje da im javim kako sam odusevljen oni se smeju ....

kao klinac 1985 sam sa mojima krstario Volgom i Donom  prosli smo 10tak prevodnica , pa im bilo smesno sto se palim na djerdap :) pokusacu da nadjem te slike isceniram i okacim  ...

u svakom slucaju ne razumem ljude koji dodju do Hajducke Vodenice i nikada ne predju djerdap... Duleta i mene nije trebalo nagovarati :)

80 km nize je Djerdap 2 ..... pa onda Bugarska .... pa onda Delta....

--- Kraj citata ---
BRAVO KAPETANE!!!
Raduju me tvoje ideje :drinks:

Kapetan:
ja sam se sa mojom trampio ja na djerdap a u septembru ih vodim u grcku ...

inace nije bilo sanse da idem porodicno posto cera tek ovog meseca ulazi u 5. mesec :(  sledece godine idemo svi zajedno :)

Gorio:
Sta reci za sve ovo,nego da je to pravo iskustvo,ako ima nekih fotki saa Djerdapa 2 postavite.Za sledecu avanturu vec kujemo planove,tako da ako budem isao bas tamo bice super.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju