Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Sesnajsti memorijal Regata Zorana Radosavljevica

<< < (6/9) > >>

moatisje:

Neptun, imam kod kuce fotografije od subote ( i ova gore je tada skljocnuta ). Gledacu dovece da postavim nekolicinu.

Kapetane moze,..  i to najbolje bez posade - 1 na 1 ;-) .
Sto se tice trase, ovaj Zoranov predlog zvuci jako dobro. Sredinom je moguce proci, al prvom prilikom kada dune nesto od kosave, pa do jugo-zapadnog vetra, prodji tamo izmedju camaca sa pogonom na jedra, a u pravcu usca. Kada budes negde na sredini zamisli da imas tu jos nekoliko jedrilica ispred i iza sebe i da kroz prolaz hoce da prodje i neka motorna ladja, pa onda proceni koliko je bezbedno.

Kapetan:
Ih bez posade:) pa ko posle da bude kriv :)
Sad sam se cuo sa drugarom moguce da cemo za vikend da organizujemo mach race . Obavestavam te na vreme!
Neptune kakav si za vikend?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Zoran:

--- Citat: Kapetan  18, 06, 2014, 11:02:44 pre podne ---da bi sve bilo regularno il se radi hendikep il se jedri na pribliznim jedrilicama :) nemoj se pravis neuk ...

--- Kraj citata ---

Nemoj da me vuces za jezik.
             Isti hendikep imaces kao i na Zoranovoj regati.A ko ce kome
da duva za vrat i ko ce koliko biti iza koga videce se na cilju.Jel to po-
lako pocinjemo da cvikamo?

PS. Zeceve stavi u pac,koliko sutra.

neptun:
 Hvala unapred za fotografije.

kap. Pa jos ne znam za vikend, verovatno cu bar jedan dan imati slobodan za jedrenje.

moatisje:

Nego sada bas nesto razmisljam Kapetane, mislim da sam valda zasluzio bar jedno pivo zbog toga sto sam se prijavio na regatu i tako ti ucinio veliku uslugu.

Pomisli samo sta bi bilo da nisam ?

Ti bi bio apsolutni favorit.

Prvi dan - pobeda.

Drugi dan sigurno vodstvo.

Već vidis cilj na par stotina metara ispred sebe i zamisljas sebe na pobednickom postolju.

I u tom trenutku - tras, sprud  sB0

Pa verovatno bi se samoubio oma tu na licu mesta. Bacio bi se i udavio u tom plićaku pored broda. Možda sam  ti čak i život spasio  6589

Nego evo par fotki od subote

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju