Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Sesnajsti memorijal Regata Zorana Radosavljevica
moatisje:
Apropo onih 50 metara i dihanja za vrat :) lepo kazu ljudi da slika kaze vise od 1000 reči.
Ovo je uslikano kada smo bili ispod ciljne linije - sa desne strane vidite vojni brod, a sa leve bovu.
Posto je na forumu slaba rezolucija i verovatno zumiranjem nece moci jasno da se vidi, da pojasnim one ladje što se vide u daljini :)
Prva ladja koja se vidi sa desne strane do Konjskog ostrva je pobednicki zeleni mikrotoner koji plovi uzvodno. Desno do njega, a negde u visini Konjskog ostrva, je crveni mikrotoner na putu ka cilju. Ona mala, sitna, plava ladja desno od pomenutog mikraća, tamo negde u daljini iznad Konjskog ostrva je Kapetanova ladja isto na putu ka cilju.
Elem, mi smo ti tu negde spakovali jedra, upalili motor i krenuli polako uzvodno, da bi se mimoisli sa Kapetanom u visini već više puta pomenutog jeliti Konjskog ostrva. Je li tako bilo Kapetane :) ?
PS Ova moja zena je fanatik za fotografisanje, samo škljoca na svakih par minuta - imamo još sijaset fotografija sa prilaska i prolaska kroz cilj.
neptun:
Stavi neku sliku sa prvog dana, kad sam i ja jedrio. Nisam imao nikog iskusnog na brodu pa od posla sa jedrenjem nista nisam slikao.
Kapetan:
auuu pa ovo je cista rukavica ... taman AJK ova regata pa da vidimo , naravno ako nema Janeza u posadi, ako ima onda duzine brodova dolaze do izrazaja pa nemamo nikakve sanse :)
Zoran:
Ja imam resenje.
Lepo Vas dvojica na crtu sa jedrilicama.
Od kineza do usca.Kapetane ti povedi svog skipera,a
Dragan kao pravi jedrilicar,dace ti prednost.On ce jedriti sam
sa Zoricom.
Ne boj se,Zorici u jedrenju ide najbolje fotografisanje.
Tako da se jednom za sva vremena rasciste te duzine.Posle to-
ga mozemo na klopu.
Kapetan:
da bi sve bilo regularno il se radi hendikep il se jedri na pribliznim jedrilicama :) nemoj se pravis neuk ...
sinoc smo nesto mozgali o Beogradskim mach raceovima pa cemo videti ...
sto se klope tice ja prilazem dva zeca ! tako da moze vise ljudi da dodje ... a ttrke ako bude super ako ne zecevi su tu u svakom slucaju
(jarice ne dam ! :) )
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju