Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata Moja Ladja 2010

<< < (7/12) > >>

ronac:
Pravu regatu treba poceti planirati vec sada :prikupljati predloge gde a se plovi,duzinu trajanja plovidbe,organizacija pomoci i kao najvaznija stvar odrediti datume.
Tek na takav nacin moze da se organizuje masovnija regata  ,tj.da bude vise primerena ljudima koji bi isli a ne mogu da uticu na vreme svog god.odmora, a oni kojima nije bitan datum mogu da se prikljuce uvek :stop: :)

Kapetan:
ajde ovako neka svako iznese u narednom peiriodu vreme kada mu odgovara... ja kao sto rekoh mogu kad god, ako budem isao na deltu uklopicu povratak da se poklopi sa povratkom regate ...

Zoran:
     Gornji dunav ne poznajem,sto se tice predloga regate.
     Sale je izneo dobar predlog,ja bi dao par sugestija.Jedno spavanje u Kostolcu,
 u Mlavi.Razgledanje Magledijanuma.Sigurno sidriste.Jedno spavanje ispod Rama,
 u kanalu preko puta.Sledece U V.Gradistu.Tu obaviti reviziju i otici u Rumuniju u
 mesto Moldavija (ako nema talasa).Dnevni izlet.U svakom slucaju sa sto manje
 camaca.Po dve tri posade u jedan camac.Posle Golubac i tu vec pocinje Lepo.Ako
 se ide organizovano mislim da bi na brani otvorili prevodnicu samo za regatu pod
 uslovom da radi nasa.To se nikada ne zna.  

Kapetan:
meni pocinje interesantno tek od golubca :) inace nasi koliko znam sada rade kapitalni remont , rumuni su radili kada smo mi letos prolazili tako da kapiram da ce to biti gotovo do sledece godine to jest da mozemo da biramo sranu na kojoj cemo preci dunav....

SALE NB:

--- Citat: zoran  20, 10, 2009, 23:19:39 posle podne ---     Gornji dunav ne poznajem,sto se tice predloga regate.
     Sale je izneo dobar predlog,ja bi dao par sugestija.Jedno spavanje u Kostolcu,
 u Mlavi.Razgledanje Magledijanuma.Sigurno sidriste.Jedno spavanje ispod Rama,
 u kanalu preko puta.Sledece U V.Gradistu.Tu obaviti reviziju i otici u Rumuniju u
 mesto Moldavija (ako nema talasa).Dnevni izlet.U svakom slucaju sa sto manje
 camaca.Po dve tri posade u jedan camac.Posle Golubac i tu vec pocinje Lepo.Ako
 se ide organizovano mislim da bi na brani otvorili prevodnicu samo za regatu pod
 uslovom da radi nasa.To se nikada ne zna.  

--- Kraj citata ---

Bravo Zorane, ja sam namerno samo nabrojao dnevne ciljeve - praktično samo po kilometraži.Dajte ljudi predloge i sugestije!
Pogotovo taj deo do Mađarske! Ajd' Novosađani, Apatinci, pa valjda i gore ima šta da se vidi i obiđe!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju