Od Madjarske granice do BG-a ima 263km po daljinaru. Mi smo prošle godine krenuli po vodostaju 400, a to je kad Dunav nema obalu. :nono: A to em je opasno em je jako loše za regatu. Teško za pristati, na novim terenima, nemaš pojma šta te čeka uz obalu, nema plaže, ne možeš se ni okupati pošteno, a da ne kažem nuždu obaviti (mislim na nas na male čamce).
A da ima šta da se vidi i prelepih mesta za kampovanje oho ho. Čak verujem da je Dunav i lepši gore nego na Djerdapu ali samo kad je vodostaj ispod 150 Apatin. Lepo i bezbedno, puno lepih mesta sa još lepšim komarcima!

Ko rode!
Činjenica je da je klisura, extra mesto i ako sve bude kako treba idemo i ove godine. Pogotovo zbog pecanja, jer ribe ipak ima MNOOOGO više nego kod nas gore.
Ali da je lepo gore, jeste. I jedva čekam početak aprila da spustim lamac ponovo u vodu! :dance: :yahoo:
Ali da se vratim na vodostaj, fiksni datum meni ne igra neku ulogu ali vodostaj da. Ako bude vodostaj kao prošle godine, ja ću sačekati malo ili krenuti malo ranije. Jer preko 200km bez obale.. neka hvala. Isto govorim i onim koji planiraju uzvodno, kontrolišite vodostaj, sve preko 250 Apatin je jako loše!