E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

obaveze premakapetanijhi nprilokom jedrenja u GR obalnim vodama

(1/3) > >>

tangabravo:
Drage moje i dragi moji , ove godine imam realne šanse da mi drugari odvuku mog mikraća u GR  ( Atos) pa me živo zanima kakve su moje obaveze prema kapetaniji što se tiče osiguranja vinjete i ostalih stvari. Ja sam dobio neke oprečne informacije pa bih želero da znam pravo stanje stvari. Takodje me zanima da li je neko već jedrio u pomenutom akvatoriju i da  dobijem neke korisne informacije , ( ja lično nisam nikada i nigde plovio po GR, tako da sam totalno neinformisan) 25648 a0335 sail .Unaprted zqahvalan na svim korisnim informacijama .
Čika Čarli - Dobro more

Zoran:
   Koliko ja znam ne treba ti nista.Ako te ne mrzi prosetaj do JK Zemun.Tamo ih ima dosta koji su vozili mikrace u Grcku.
   A i nas novi clan Moatisije,ce ti reci iz prve ruke.

tangabravo:
Zorane . ja bih veoma rado prošetao , i mada mi je dnevna doza oko 20km sa džukcima ipak mi je 99km VA-BG malo previše grandpa

Kapetan:

--- Citat: tangabravo  06, 05, 2014, 03:21:38 pre podne ---Zorane . ja bih veoma rado prošetao , i mada mi je dnevna doza oko 20km sa džukcima ipak mi je 99km VA-BG malo previše grandpa

--- Kraj citata ---

mikrac je ispod 7 metara , ne bi trebalo da imas bilo kakvih dodatnih zahteva ... ata karnet na carini i to je to .... za one iznad 7 metara Grci su od Februara uveli nove taxe...

http://cruising.org.uk/news/greektax

Gaga:
Za hrvatsku, znam, iz licnog iskustva. Samo vinjeta, koja se placa u kapetaniji u mestu gde ce brod biti vezan.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju