E, ovako treba... > Elektronika
Elektronske nauticke karte
Kapetan:
--- Citat: DuleN 05, 05, 2014, 11:39:42 pre podne ---Ako bi malo bolje objasnili ovaj proces bio bih vam jako zahvalan:
--- Citat ---upravo tako ... google mape , bufferuj mapu i pokreni KML koji smo mi pravili ...
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
pisacu ti za komp... nisam proveravao na mobilnom skoro pa da ne napisem neku glupost... na kompu je potrebo uci na setovanje google mapa, i tamo naci swap fajl .... i staviti maximalnih 2gb ... sta to znaci ... to znaci da ce on pamtiti zadnjih 2gb koje si pogledao ...
to se koristi tako sto pre puta predjes u rezoluciji koja ti odgovara ceo put (pogledas celu rutu ...) , a on ga jednostavno zapamti u tih 2gb .... a onda iskljucis internet na telefonu ...
slicno bi trebalo da je i na telefonu ...
doduse sa cenom interneta na mobilnoj telefoniji i sa raznim paketima koji se nude ovo postaje izlisno... eeee ali rominga se pazi samo tako .. 1mb sa rumunijom je 700 dinara (????)
Zakeralo:
Sto se tice reka, u normalnim zemljama plovni put je lepo obelezen tako da stampana mapa je sasvim dovoljna.
Sto se tice elektronskih mapa za unutrasnje plovne puteve tresco je meni radio u metar kada sam plovio za Regensburg i to celim putem. Jedini problem je sto je on skup.
Kapetan:
--- Citat: Zakeralo 05, 05, 2014, 22:48:09 posle podne ---Sto se tice reka, u normalnim zemljama plovni put je lepo obelezen tako da stampana mapa je sasvim dovoljna.
--- Kraj citata ---
Rumunija i Bugarska su zemlje clanice EU ... vadlja su normalne lol ... al ima dosta delova gde nema bova... e sad dal je tu plovidba slobodna, ili po sredini ili nesto trece nemam pojma... jako nezgodno ... u tim situacija smo se drzali Jeppensena i imali smo dobre dubine
Zakeralo:
Ma gde normalne isti su kao i mi, mozda i gori. Ja sam mislio na "gornji" dunav tamo je sve bilo lepo obelezeno iako je bila toliko jaka voda da smo presedeli 7 dana u bratislavi jer nije bilo sanse da dohvatimo bec. Ali Tresco je bio tacan uvek, visine mostova, kanali prevodnica.... i sve osatale informacije bile su dostupne tako da kada budem imao barku i pare tresco ce da se nadje na kompu.
Kapetan:
daj malo vise o tim kartama obavezno !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju