E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
postolje za camac/brodicu na suvom
LSI:
Ništa čamcu ne fali ni na prikolici. Moj se nauživao.
Važno je samo rasteretiti gume. Ako je moguće, točkove bi trebalo skinuti da ne bi neko u prolazu "slučajno" zakačio i odvukao i prikolicu i čamac.
Srecko Sojic:
jeste LSI ali ako se radi i farba onda se umrlja i prikolica a to je vec dodatni posao
Srecko Sojic:
i tako nakon godinu dana....evo mene opet k5
i nije se samo lezalo i odmaralo nego se po nesto i radilo
ovaj motor je ovako lezao tuzno godinama pa smo ja i stari napravili kolica za njega. iskoristili smo neke stare cijevi od centralnog grijanja, malo flaha, tockovi, daska i par sarafa i eto ga!
cheda:
k5
Zahvaljujuci ovoj temi i drugim insipracijama, ja sam skoro zavrsio "postolja / tronozce" za moj camac. Ostaje da se zavare ploce npr 8 x 8 cm, na njih da se stavi neko drvo npr 10 x 10 cm i preko toga guma 11 x 11 cm i ima da budu pravi j1. Naravno, za treci tronozac, treca ploca ce biti savijena na sredini, jer je to tronozac koji stoji na sredini camca.
Kao sto vidite, tronozac ima i navojnu sipku fi 20 tako da je moguce i stelovati visinu tronozca. Ostaje jos samo za koji dan da se testira 55555
Valjda ce test dobro da prodje sajkaca
Srecko Sojic:
chedo drago mi je ako je ova tema pomogla ili podstakla tvoj projekat. super izgleda i nadam se da ce dobro posluziti
posto sam ja i zapoceo ovu temu red bi bio da i ja postavim fotografije finalnog proizvoda iz kucne radinosti
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju