E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
postolje za camac/brodicu na suvom
Srecko Sojic:
cini mi se da nisam uspio da nadjem nista slicno u ostalim temama. interesuje me kako vi rjesavate problem vezan za postavljanje camca/brodice na suvom da li zbog zimskog skladistenja ili farbanja i odrzavanja. neko koristi metalnu burad, neko stare automobilske gume a neko opet betonske blokove i drvene grede.
na internetu sam pronasao neke solucije pa vas molim da prokomentarisete
Kapetan:
sve zavisi od broda... neki sistemi za mene su horor... ali sam recimo spavao zimus na jednom od ovih brodova na "balvanima"... i nikakvih problema nije bilo ...
Srecko Sojic:
ovo izgleda jako rizicno ali vjerujem ako kazes da nije bilo nikakvih problema
evo, na malti cak i ova veca plovila stavljaju na obicne blokove. ocigledno da i to funkionise.
ja sam u fazi planiranja samogradnje ovih odvojenih postolja kao sto su ovi crveni na jednoj od slika. jedino me je strah da se ne iskliznu ispod brodice dok budem radio. naravno da ce dodirna povrsila biti gumirana ali opet...
zankiki:
Ja bih se onom boja približiti da se ne sruši na mene, a kamoli ulaziti u to...
Kapetan:
--- Citat: zankiki 23, 04, 2014, 12:42:25 posle podne ---Ja bih se onom boja približiti da se ne sruši na mene, a kamoli ulaziti u to...
--- Kraj citata ---
usao i spavao i tako tri dana.. nikakvih problema... dok ne udjes jako je nepijatno... posle zaboravis sta si video ok
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju