Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Regata Vode Vojvodine 2014
leptirica:
Evo i mene posle nekog vremena.
Kao po pravilu uvek neka dodatna dešavanja se dese pred Regatu pa ne postizavam na sve strane.. Zbog angažovanja oko odbrane od poplava u Sremu i sve aktivnosti za Regatu su bile zamrznute. No na svu sreću, sada sve teče kako treba i u završnici smo priprema..
Imamo prijavljenih 70 plovila sa oko 180 članova posade. Ove godine ćemo imati i nautičare iz Hrvatske, Austrije i Slovenije.
Vodostaji nam idu u prilog i još lepo vreme da se nastavi i biće sve potaman!
LSI-ju se zahvaljujem na odličnim fotkama i što je našao vremena da nas poseti na sastanku i da malo proćaskamo!
A što se tiče komentara za dužinu trajanja regate, moraću se složiti sa zankiki-jem. Plovila sam i ja 13 godina sa Ilustrovanom sa mojim ocem Ikom Petrovićem i dobro se sećam svega. Ali ipak su se mnoge stvari promenile od tada...
Pozdrav svima i želim vam da uživate u ovom divnom vremenu na svojim plovilima!!!
Braca Mladenovac:
Da li ima brodica od Beograda pa nizvodno koji su prijavljeni za regatu V.V. i zainteresovani za organizovanu plovidbu do Titela. Moj prelimarni plan je da poranim 21.06. i budem u Bgd. oko10h. 6589
Bucho:
Regatasi.....sta bi sa regatom.....
broker975fx:
sha sha sha
zankiki:
Ima slika na facebook-u.
Verovatno tema služi za obaveštavanje o regati i neki dogovor, a ne za postavljanje slika.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju