Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata Vode Vojvodine 2014

<< < (3/7) > >>

Srecko Sojic:
puno hvala na odgovorima!  k5

LSI:
Večeras u Novom Sadu, na obali Dunava, u čardi "Liman" organizatori ovogodišnje regate Dunavom, Tisom i kanalima, okupili su zainteresovane i upoznali ih sa detaljima.

Ja bih samo rekao da je Mirjana iznela sve što je do sada uradjeno i šta je planirano i po onome što sam ja čuo - regataši će uživati.
Sve preporuke onima koji još razmišljaju da li da se prijave ili ne.

Ja sam se potajno nadao, planirao i ujedao se za jezik da nešto ne ureknem. Uspeo sam da preregistrujem čamac. Bilo je u planu da ga ovog vikenda spustim u vodu i hteo sam da dočekam poslednji rok za prijavu ali ...
Javili se neki EU-ropejci i zakazali spasilačku akciju u Makedoniji (treba da spasavamo neki posao tamo) za prvu nedelju regate...

Valjda će i ta penzija jednom!

Ali da ja ne kukam, evo vama par fotografija načinjenih telefonom - tek da vidite koliko je ljudi bilo, kako je to izgledalo, a ostalo ćete čuti od Leptirice.

cira58:
Kako primecujem , ovde komentarisu uglavnom oni koji nece ni ici na regatu. Pamtim svaku regatu ilustrovane politike na kojoj sam ucestvovao. One su trajale od 15 pa do 20 i vise dana. To je razlog zasto se neprijavljujem na ovu prebrzu regatu. Misljenja sam da u nekim mestima treba ostati i vise od 3 dana a ne samo protrcati. Ko moze moze ko nemoze nek ide do pola ili od pola. Zelim vam lep provod i mirnu vodu.

zankiki:
Nažalost, druga su vremena bila.

Danas se radi mnogo više, a godišnjeg je mnogo manje, pa se i sama regata prilagodila većini...

Braca Mladenovac:
Sta ima novo. Kakvo je interesovanje. U odnosu na prosle godine forumi su prazni.  thumbup

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju