Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Moja prva plovidba

<< < (8/9) > >>

zankiki:
Marko,

kada idem sa porodicom, ne nosim pecaljke. Suviše sam veliki fanatik za pecanje, i bojim se da bih im zabranio da pričaju, hodaju, a bogami i dišu dok pecam. Kad idem sa njima, samo kupanjac i uživanje. Kad na Dunavu zahladi za njih, počinje prava sezona pecanja koja traje i celu zimu.

Što se tiče kačenja na brodove znam da su mnogi gadljivi na to. Lično, i ja bih se samo u slučaju nekog kvara kačio na veliki brod.

snpmarko:
Sada je sve u redu sa komunikacijom :)

Jos nisam postao ni muz ni otac tako da ne mogu mnogo da pricam o toj situaciji :) Slatki problemcici  jh

Sto se tice kacenja za brod, vise bih to uradio zbog ustede vremena koje bi se kasnije odrazilo na vise provedeh dana na vodi, ali se slazem da nema nista lepse polako putovati bez zurbe......ali godisnji to nekad ne dozvoljava.

Moj plan je da prodjem slicnu marsutu kao vi, samo sto bih se vise zadrzao na potezu oko Bogojeva. Mislim da tamo ima sjajnih ada i koje mogu biti vrlo zanimljive za odmor, pecanje i uzivanje.

zankiki:
Ima i odmah po izlazu na Dunav, ali mislim da je ta bolja za pecanje. Dole ispod Dalja su ade sa velikim peščanim plažama za kupanje, nažalost kad sam ja prolazio su bile pod vodom, ali sada su sigurno napolju.

packe:
 114

zankiki:
Nedelja, 19/10/2014, izgleda jedan od poslednjih lepih dana ove godine

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju