E, ovako treba... > Yamaha
yamaha pocetnik
pendula:
e ovako motor oznaka 6h3s000145 a iznad na istoj plocici 70be.Kapa je metalik plava sa velikom liniom crvene boje pa linija sive pa najtanja linija bele ,kapa je kockasta.EEE sad je problem jako slabu varnicu ima na sve tri bombine skoro da i nema i non stop vlazi svecice tako da nema sanse da upali.verujem da je otisao cde hitachi tia 03-12a.Gde to ima i koja je cena .E kakav sam maler.
brodmaja:
Svaka skola se skupo placa,nadam se da nisi puno platio taj motor ili jos bolje da ga vratis ako mozes! Sto prvo ne postavis pitanje pre kupovine i sliku,ako nemas iskustva!! Po tvom opisu,ako se ne varam,taj motor je 80-ih godina. Zelim ti svaku srecu.
njegos68:
Nemogu da vjerujem da si se upustio u kupovina tek tako... Ako se ne razumes u motore sto ne povede nekog ko zna? sha
Qsha:
Bolje da si posvetio malo vremena Johnsonu kad je vec radio....nego sto si kupio nesto sto nisi ni proverio ni testirao...nadam se da nije mnogo para kostao?
jel ti yamaha izgleda ovako ili nesto drugacije?
pendula:
Starija kapa verujem da je 88 89 tek sad vidim.nego johnson mi se smucio a ovaj sam ja sinoc upalio na pola kljuca i posle 10 sekundi se sam ugasio i nisam vise hteo da ga palim jer lik nema vodu pa zbog impelera.kad ono jutros ja u bure verglaj ni glasa.pogledam svecice mokre a struja na sve tri bombine tek onako jako slaba ja nove svecice a ono isto svecice mokre a struja slaba.ni da se javi kompresija 8.5 na sva tri isto to usput govorim.E sad mi nije jasno kako sinoc upali a sad ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju