E, ovako treba... > Yamaha

yamaha pocetnik

<< < (3/12) > >>

brodmaja:
Covece ! Vi ste palili motor na suvo  i tako je radio ? Sjebali ste glavu ili ko zna sta i sad cilindri primaju vodu. Taj motor kako si opisao nije 89god.  nego 79god. pre bih rekao.

Qsha:
Ma nisu sjebali nista za 10 sekundi rada na suvom,jer termostat ne otvara inace dok motor ne postigne radnu temperaturu,jedino moze da se impeler malo osteti,u stakom slucaju pendula moj savet ti je da taj motor vratis coveku jer je ocigledno neispravan,jer ako krenes ti da ga popravljas kostace te podosta a dok ga sredis prodje ti sezona!!

Kapetan:

--- Citat: pendula  29, 03, 2014, 12:48:32 posle podne ---e ovako motor oznaka 6h3s000145 a iznad na istoj plocici 70be.Kapa je metalik plava sa velikom liniom crvene boje pa linija sive pa najtanja linija bele ,kapa je kockasta.EEE sad je problem jako slabu varnicu ima na sve tri bombine skoro da i nema i non stop vlazi svecice tako da nema sanse da upali.verujem da je otisao cde hitachi tia 03-12a.Gde to ima i koja je cena .E kakav sam maler.

--- Kraj citata ---

70 BE  ili 70 konja  B = Inshore Series E = Manual Tilt
6H3s000145 ili H= 1987 godiste ...

izvor : http://www.boats.net/parts/search/Yamaha/Outboard/parts.html

pendula:
Hvala kapetane a motor je upaljen samo bukvalno tri sekunde znam za jadac.U ponedeljak dolazi majstor pa ce on da ga pregleda pa cu da vam javim sta je ako vas zanima.A da ga vratim coveku neigra mi jer je on moj motor johnson 60 hp 1982god dva cilindra racunao 700e i dodao sam jos 600e.A oduvek sam zeleo malo jaci motor.Sta sad kazete.

njegos68:
 losa ti racunica

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju