E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Dali promeniti elisu
njegos68:
kazi druze odakle si pa da ti neko preporuci pravog majstora.... Bez precizne dijagnoze kvara ili smetnje nema i otklanjanja istog....
Qsha:
probaj da zamenis svecice jer iako je nastelovan zazor moze da se desi da ne bacaju dovoljno dobru varnicu i da sagorevanje nije kako treba....to ti je bar najjeftinija varijanta da probas a i nemas sta da izgubis bar ces imati nove svecice! 114
pendula:
To za svecice si upravu nego cu gledati da ipak uzmem yamahu 70hp 2t.a ako neuzmem stavicu nove svecice i obavesticu vas.nego dali zna neko kolika je kilaza yamahe 70hp 1990god.Johansona znam da je nekih 90kg.
pendula:
Sad mi pade napamet dali moze kod njega da se rasteluje paljenje pa zbog toga da nevuce kao kod kola.pa se steluje kao kod kola na razvodnik.Posto kad je hladan vergla kao lud a kad je vruc ponekad sad cesce kao kod kola zapne pa ja opet on zapne pa tek onda nekad uhvati da vergla.Rasurao sam alnase cetkice dobre bendiks nov.Eto malo jos informacija.
Kapetan:
--- Citat: pendula 27, 03, 2014, 13:43:17 posle podne ---To za svecice si upravu nego cu gledati da ipak uzmem yamahu 70hp 2t.a ako neuzmem stavicu nove svecice i obavesticu vas.nego dali zna neko kolika je kilaza yamahe 70hp 1990god.Johansona znam da je nekih 90kg.
--- Kraj citata ---
tezina Yamahe od 70hp iz 1990 te sa 3 cylindra je 223 lb ili 101 kg...
ovde nadjoh podatak:
http://www.nadaguides.com/Boats/1990/Yamaha/Outboard-Motors
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju