E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Dali promeniti elisu

<< < (3/7) > >>

SALE NB:
Elisa sa promerom 15 inča ne može da se montira na taj motor, smetala bi kavitaciona ploča.

Elisa Michigan 012038 je standardna elisa za taj motor 12 1/4 x 15. Pendula je samo pogrešno naveo oznaku.

http://boatpropellers.iboats.com/Michigan_Wheel-Michigan_Match_Aluminum-Propellers/012038/

Najsporija elisa za taj motor je 13 x11.

Nije do elise, s obzirom na sve što smo do sada saznali, rekao bih da je menjač zakovao. Kad se primeti voda u menjaču, nije dovoljno samo promeniti ulje, već treba sprečiti prodor vode.

pendula:
Ljudi dali je moguce da je do menjaca,on radi bez ikakvih problema to sto primi malo vode to je za celu sezonu.A ako je do toga moze li neko da mi objasni sta to malo vode radi u njemu pa da on slabije ide.pitam zbog toga sto razmisljam sta mi je pametnije ako je do menjaca da ga rasturam a ako otklonim dolazak vode koja je jako mala i opet isto slabo ide ode mi sezona.ili da kupim neku yamahu od 70hp dvotaktnu ali onda moram da secem zrcalo posto mi je johnson kratka noga a yam.. duga.Sta da radim pojma nemam.

Vuk:
nije do menjaca sigurno. A kako motor radi? jel osetis da se gusi?

pendula:
u leru prima gas opasno a kad vozim imam osecaj na punom gasu kao da mu fali moze se reci da gusi.Doduse preploslo leto isao je dosta bolje a ovo leto zadnje kao da mi je neko oduzeo 10hp

Amigos:
ni slucajno ne rasturaj menjac !  nije ni malo jednosatvno to uraditi na tom motoru, a bilo bi potpuno gubljenje vremena.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju