Autor Tema: Iskustvo sa Natrixom 660 iz Belegisa  (Pročitano 4730 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Obrad strasni

• Gost
Iskustvo sa Natrixom 660 iz Belegisa
« poslato: 17, 03, 2014, 00:23:36 pre podne »
Dakle ne volim da piskaram po forumima vec da plovim i pecam, ali ovo moram da podelim sa sapatnicima. O cemu se radi? Nas drugar mnogima poznat sa vode je u trenutku slabosti i protiv nasih saveta kupio Natrix 660, a posto ga niko nije tuko po usima da kupi tako los koncept i izradu camca, ne zelim o tome da pisem vec o prevari na opremi. Isao sam danas da mu montiram solarni sistem na novom camcu, i tada prvi put video "nauticki frizider" koji mu je  zaracunao 380E i zgranuo sa kada sam video mini frizider za bar Metroove robne marke "fairline" koji u Metrou kosta manje od 80E !!!!!!  STRASNO molio bih admine da ovo postave i ostave jer je to stvarno bedno, odrao je coveka koji sasvim ok drugar i placa svoje potrebe posteno a kada sam mu rekao sta mu je  uvalio toliko se razocarao da mu je pozlilo... ne kapiram odakle mu hrabrost da tako nesto uradi da je mene kojim slucajem tako Bogami bi bio divlji zapad u Belegisu. Ovim putem takodje zelim da upozorim sve buduce "pacijente" da je  Natrix 660 jako los camac jos gore izrade a najgori od svega je sam proizvodjac koji je lopina... toliko
mislim da i mene poneki ovde znaju po imenu camca  pozdrav.
« Poslednja izmena: 17, 03, 2014, 00:41:07 pre podne od strane oblak »

Van mreže oblak

• Administrator
  • Talasožder Mali
  • Pol: Muškarac
  • Brod tip: Bayliner 2556 flybridge
  • Marina: Stenka, Beograd
  • Veličina: 25 ft
Iskustvo sa Natrixom 660 iz Belegisa
« Odgovor #1 poslato: 17, 03, 2014, 00:34:59 pre podne »
Obrad strasni prvo se predstavite u delu predvidjenom za upoznavanje, forum nije oglasna tabla da ga koristite za marketing i kontra marketing. "Prevarant" je preteska ocena narocito ako je izrecena na osnovu jednog slucaja. Isto mislim da je taj model vrlo loseg kvaliteta, pre svega tanke plastike  i treba pisati svoje utiske o proizvodjacima. Proverite, da li je taj frizider   iz Metroa minibar ili je kompresorski na 220 V i mora se kombinovati sa inverterom i to najcesce full sinusnim sto isto kosta dodatnih 100-200 € pa instalacija itd....proverite pa napisite utiske .
Zvoni, kucanje ne radi!

Van mreže mesechar

• Administrator
  • Kapitalac Dunavski
  • sledece godine u ovo doba bicemo milioneri
  • Marina: Savska Oaza
Odg: Iskustvo sa Natrixom 660 iz Belegisa
« Odgovor #2 poslato: 17, 03, 2014, 01:44:00 pre podne »
OBRADE smiri vojvodo strasti ! Prvo koliko vidim ti si struchnjak iz oblasti vezane za eksploataciju solarne energije pretvaracha i slicne problematike! Pa umesto da ospes paljbu po relativno slabasnom pokusaju domace proizvodnje za koji na forumu vec postoji tema pa se moze dodati sopstveno iskustvo,daj malo podataka o samom sistemu koji je instaliran ..mislim na spregu frizider kompresorski  sa full sinusnim pretvaracem. ako se ne varam frizider u metrou kosta 90 evra a full sinusni pretvarac od kilovat oko 180 evra ..ako se uracuna ugradnja i povezivanje to mu izadje na cifru koju je platio.Sad nije mi bas jasno zasto smatras da energetski razred frizidera ima toliko uticaja na potrosnju na brodu, mislim da je disipacija pretvaracha mnogo vazniji faktor kao i stepen iskoriscenja i potrosnja u mirovanju..
Koliko am ja citao o tome energetski razred  frizidera se izvlaci na osnovu potrosnje na nivou jedne godine pa se tu i ostvaruje uteda u domacinstvu zar ne??
E sad nije greda ni to sto drugar nije dobio plinsko strujni za te pare jer na tako malom camcu koji se jedva moze smatrati vikend kruzerom plinski spori frizider i nema nekih prednosti jer prvu temperaturu postize tek nakn nekoliko sati dok mini bar iskljuci za petnestak minuta .
A pravi nauticki frizider waecov za 380e kompresorski nema ...
Uostalom i Narval je ugradjivao mini barove iz metroa i to ne sa kompresorom nego sa peltrijevim elementom koji ne mogu cetito ni da olade i to sa pretvaracom od trista ili petsto vati buvljackim .
nikad kravata nikad stalni posao

Van mreže cira58

• Dlakavi Čorbosrk
  • www.mojaladja.com
    • pobunjenik
  • Brod tip: aluminijumski
  • Marina: karaburma
  • Veličina: 6,50
« Odgovor #3 poslato: 17, 03, 2014, 18:59:23 posle podne »
Da kazem i ja nesto posto se radi o meni. Posteno sam platio koliko mi je trazeno. Gospodin LJuba i lia nautika su fini ljudi. Ali posle mog izlaska sa zatvorske kazna ozbiljnije ce mo porazgovarati i resiti problem.
bolje izgubiti jedan trenutak u zivotu nego zivot u jednom trenutku

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #4 poslato: 18, 03, 2014, 00:49:44 pre podne »
da malo ne preterujete ?
upaljac za kola kosta 300 dinara, ali kada kupujete sa kolima izadje 3000 dinara...

Van mreže srsa

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • SRSA 2
  • Brod tip: Plastični čamac AQ 575
  • Marina: Stari Slankamen
  • Veličina: 5,75 x 1,72
« Odgovor #5 poslato: 18, 03, 2014, 07:22:50 pre podne »
Углавном сви који купе лађу без предходног детаљног упознавања са "материјом", прођу слично. Или купе половну кршину на коју после скркају брдо пара и живаца, или у старту пукну паре због свог незнања.   kuku
Као пријатељ, требало је да га упозориш на те и такве марифетлуке, а ако ниси могао да га спречиш да купи, онда бар да га натераш да купи клот - у киту, па да га после сам опрема. Лично мислим да би финансијски прошао исто. Све у свему каже наш народ (да не будем схваћен погрешно) "паметан се учи на туђим грешкама, а будала на својим".    roll4  roll4  roll4     

Van mreže mornar va

• Brodski mali
  • *
  • www.mojaladja.com
    • yam 380
  • Brod tip: gumenjak
  • Marina: sajam
  • Veličina: 380
« Odgovor #6 poslato: 06, 04, 2014, 01:48:28 pre podne »
pozdrav svima.nekoliko reci o natrixu 660 i "postenom"ljubi iz belegisa.mala je rec da je covek prevarant,to sa friziderom me ista situacija zadesila.na prvom spustanju u vodu nije radio.kada sam ga nazvao da ga pitam sta nije uredu,covek me ljubazno pitao da li sam ukjucio na 5 ili na 1 frizider.normalno da sam ukljucio na 5 jer je frizider zaista kucni farline.dobio sam odgovor da zato i ne radi,  mora da se ukljuci na 1 jer je to nauticki frizider.tada mi je bilo sve jasno skime imam posla ali je bilo kasno posto sam vec pazario frizider.mali je ovo forum da bi moglo stati koliko me je slagao i prevario "poslovni i posteni" ljuba iz Belegisa.OPREZNO SA LJUBOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van mreže maverick

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #7 poslato: 06, 04, 2014, 15:15:38 posle podne »
Kad te netko zajebe jednom, on je kriv...kad te zajebe drugi put...onda si sam kriv  jh ali majstori su uvijek cudan neki soj

Van mreže srsa

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • SRSA 2
  • Brod tip: Plastični čamac AQ 575
  • Marina: Stari Slankamen
  • Veličina: 5,75 x 1,72
« Odgovor #8 poslato: 06, 04, 2014, 15:24:43 posle podne »
Чек, чек, јел са тим натрихом 660 и тим фамозним "поштеним" Љубом из Белегиша, једини проблем фрижидер? Какав је бре чамац, корито, квалитет пластике, остала опрема коју фабрички уграђује? Ви се бре везали фрижидер па фрижидер. Људи, у кафани је најскупља салата и ту је највећа разлика између набавне и продајне цене. Ако је код тог натриха 660 једини проблем тај је..ни  фрижидер онда........  kuku  kuku  kuku  kuku

Van mreže mornar va

• Brodski mali
  • *
  • www.mojaladja.com
    • yam 380
  • Brod tip: gumenjak
  • Marina: sajam
  • Veličina: 380
« Odgovor #9 poslato: 06, 04, 2014, 21:33:31 posle podne »
pozdrav,
Pa ukratko cu vam objasniti kakav je camac natrix 660.dobar za 3000 evra,sa onom opremom kojom izadje iz "fabrike" za 7000e.nemam nesto vremena za kuckanje za mesec dana bice na savi kod sajma vezan pa svako ko zali da proba moze da dodje i da se uveri u "kvalitet" natrixa.Nisam se ja uhvatio za frizider ali to sam takodje platio kao dodatnu opremu posteno bez evra popusta i naisao na problem sa "proizvodjavcem".Mislim prvi u nizu problema al ne bih nekoga da pljujem po forumu,samo zelim da zastitim sve koji zele bilo koji njihov proizvod OPREZNO,SVE NA UGOVOR,zato jer znam nas troje prevarenih(mada mislim da vise nije ni prodao camaca).