Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Ima li neko Elana 402 gt?treba mi pomoc oko elise?
Qsha:
Vuce upravo si napisao korak koji imas na elisi,jer ta druga oznaka na elisi je korak a prva manja je precnik elise,i ne mora da ima neko isti motor kao ja vec da budu priblizne konjaze i da bude naravno dvotaktni kao sto je i moj,jer mene samo interesuje kolika je brzina i brzina uspinjanja tj. Holeshot...meni je ok i ova elisa koju imam trenutno,mada mislim da bi sa manjim korakom brze izglisirao sa 3 odrasle osobe (od po 100kg) hehehe
Qsha:
Ja sam pre ovog motora sada imao onaj stari Evinrude 40 ks sa obicnom elisom i manjim korakom nego sto imam sada ali se na njoj ne vide oznake,i ísao je kao zmaj,a na ovom imam 10x15 pa mislim da mi treba manji da bi dostigao pun obrtaj motora
Vuk:
Uuu bre definitivno ti treba manja, meni je 10 1/4 x 15 ako se ne varam tako da ti se sad motor verovatno gusi
Qsha:
pa vidi i ne gusi se ali mislim da ne dostize pun broj obrtaja...ti imas mercury-ja od 50 hp...i on sigurno tera elana u fullu to je neminovno jer je to inace po meni a bogami i po performansama najaci motor koji on moze da nosi...aj objasni mi kako da pustim link sa youtube-a da mozes da vidis kako sada radi motor? dodo
Vuk:
pa sa copy- paste najlakse. Kopiras link i ovde ga pestujes :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju