Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Ima li neko Elana 402 gt?treba mi pomoc oko elise?
Qsha:
Ako neko ima 402 gt bio bih mu zahvalan ako bi mi dao par informacija?pitanje glasi:koju velicinu elise koristite na vasim Elanima?i naravno koliko konja je motor?da bih uporedio i odlucio da li da menjam elisu,.... eek a0335
zankiki:
Najbolje je da nabaviš (pozajmiš) obrtomer, pa ćeš lako da vidiš da li mu treba brža/sporija elisa...
Qsha:
Padalo mi je na pamet da to uradim al mi je ovako malo jednostavnije nego da jurim sad obrtometar ili da ga kupujem...nadam se da neko na forumu ima elana? JFAOITHAJFA
Vuk:
To je nemoguce sto trazis osim ako neko ima isti camac i isi motor. Evo ja recimo imam takav camac i 50 ks i elisa 15-ica. Sa 40 je imao 13-icu. Ali postoji i korak ne samo precnik koji ja ne znam koji je.
zankiki:
--- Citat: Qsha 24, 02, 2014, 16:34:31 posle podne ---Padalo mi je na pamet da to uradim al mi je ovako malo jednostavnije nego da jurim sad obrtometar ili da ga kupujem...nadam se da neko na forumu ima elana? JFAOITHAJFA
--- Kraj citata ---
Teško da ćeš da nadješ nekog ko ima isti motor i čamac kao ti. Čak i da nadješ, možda on nema odgovarajuću elisu, a nisu jeftine... Ja to ne bih radio na taj način.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju