E, ovako treba... > Honda
BF75L lampica za ulje
brodmaja:
Nije to kosilica za travu pa da nema uljnu pumpu ! Nemojte siriti dezinformacije ! I ovako covek ima problem,jos ako sam radi bez iskustva obicno izadje sve mnogo skuplje nago da je malo vise platio i kupio normalan motor.
ljepoja:
izmeri pritisak ulja pa onda kreni dalje,mada to je vec neko i rekao gore... :D ja sam potvrdjujem
a nisam mogao da ne pitam:
--- Citat: qvin meri 24, 02, 2014, 22:46:13 posle podne ---taj motor nema pumpu za ulje ni filter za ulje, radi na buckanje,izmeri najpre kompresiju
--- Kraj citata ---
odakle vam ta informacija ???
bratsaja:
evo ga ovde,izgleda stvarno nema uljnu pumpu,jer kaze micko da motor sme da se naginje samo u odredjenom smeru,inace iscuri ulje kroz auspuh,mada je to malo nelogicno.U svako slucaju,na kraju kaze da si u problemu ako ti ne svetli zelena lampa.
namcor:
tako kaze upusto za upotrebu samo na jednu stranu ,ja sam imao taj motor 2 god odlican motor, tako da pricam iz licnog iskustva,vise puta sam menjao ulje
ljepoja:
alo ljudi motor oma uljnu pumpu nalazi se ispod glave,okrece je bregasta,a u jednu stranu se odlaze zbog transporta i u tom slucaju ulje ostaje u karteru i to nema nikakve veze sa pumpom...
Sent from my TESLA using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju