Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Marina 4.juli........

<< < (2/8) > >>

Kapetan:

--- Citat: Gorance  22, 02, 2014, 19:02:28 posle podne ---Svaka marina ima neku manu.
Situacija sa vodostajem i strokavom vodom (Cukaricki i Visnjica) je najveca od svih...

--- Kraj citata ---

jeste to velika mana... ali ...
na 4julu i slicnom mora neko da te preveze do camca... izlozen si udarima raznih balvana i slicnih gluposti ... camac ti je manje vise na izvolte... struju i vodu moras sa obale da "nosis"... za najmanju zezanciju sa strujom moras camac da dovlacis na slep... upaljac kad trazis od nekoga moras na obalu...

broker975fx:
Jeste mada bova ima i neke svoje čari i tu nema dileme, kao što nema dileme o tome da nema mere koliko je krajolik i voda čistija od rukavca, jbt mi se na tom potezu najopuštenije kupamo ispred bova što bi u rukavcu neko odmah zvao Lazu Lazarević jh. S druge strane za zimu nema šta rukavac je majka i tu nema diskusije

deda:
Camac mozda i jeste na izvolte  ali meni za skoro 20 godina ni zrno sibice nije zafalilo sa camca ! A usput , ni ne zakljucavam ga . Nijednom camcu od balvana nije bilo nista ! Mozemo ovako do 101 i nazad ! Doduse , svako se prostire prema guberu !

Kapetan:

--- Citat: broker975fx  22, 02, 2014, 20:01:23 posle podne ---...jbt mi se na tom potezu najopuštenije kupamo ispred bova što bi u rukavcu neko odmah zvao Lazu Lazarević jh. ...

--- Kraj citata ---

koliko metara uzvodno bese onaj zemunski kanalizacioni kolektor ?  sajkaca

deda:
Nauci jednom bre Nikola !! To ne prelazi na drugu stranu a i ta voda je bistra , preradjena ! lol

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju