Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Marina 4.juli........

<< < (3/8) > >>

Kapetan:

--- Citat: deda  22, 02, 2014, 21:01:55 posle podne ---Nauci jednom bre Nikola !! To ne prelazi na drugu stranu a i ta voda je bistra , preradjena ! lol

--- Kraj citata ---

wc  cam  114

Ljuba:
Meni je važno i koliko ima do lokacije za pecanje. Iz Višnjice sam na pola sata do Bele Stene pa odatle biram 3 pravca, glavni tok, Srednje ili Male Vode.

broker975fx:

--- Citat: Ljuba  22, 02, 2014, 22:07:38 posle podne ---Meni je važno i koliko ima do lokacije za pecanje. Iz Višnjice sam na pola sata do Bele Stene pa odatle biram 3 pravca, glavni tok, Srednje ili Male Vode.

--- Kraj citata ---

Pa isto ti je i iz Zemuna stim sto na 25 sek si na VRO a za 5min na Konjskom - plus bezbroj stekova. Svaka lokacija ima svoje 114

deda:

--- Citat: broker975fx  23, 02, 2014, 08:54:37 pre podne ---
--- Citat: Ljuba  22, 02, 2014, 22:07:38 posle podne ---Meni je važno i koliko ima do lokacije za pecanje. Iz Višnjice sam na pola sata do Bele Stene pa odatle biram 3 pravca, glavni tok, Srednje ili Male Vode.

--- Kraj citata ---

Pa isto ti je i iz Zemuna stim sto na 25 sek si na VRO a za 5min na Konjskom - plus bezbroj stekova. Svaka lokacija ima svoje 114

--- Kraj citata ---

Ma Brokere pusti ih neka uzivaju u njihovom rukavcu   ha hahaha

Kapetan:
ma bre nije poenta u tome kome govna teku pored camca a kome plutaju ... vec u ceni...

vi realno za 8 meseci placate 30.000 toliko isto mi placamo za istih tih 8 meseci (12 meseci 45.000, 8 meseci 30.000)... a ono sto dobijamo jednostavno ne moze da se poredi ....

iz tog razlog ja mislim da je precenjeno....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju