E, ovako treba... > Brodski motori
Hatz dizel es 75
milorad:
Zoki,nije taj motor bog zna kako vredan.
Da ponovim,para nema,a za bacanje jos manje.Trazio sam pomoc od vas koji se razumete bolje,za vase misljenje i pomoc, da napravim nesto za sta imam dosta delova i dobrog varioca,nesto materijala imam,a nesto bih dokupio.Slazem se sa brokerovim misljenjem,ali da imaam para kao sto nemam,Ne bi mi trebalo nicije misljenje,jednostavno otvoris katalog i kazes sta zelis i gotovo,nema puno filozofije.Ali posto je situacija takva kakva jeste,moram da pitam dobre ljude sa dobrom voljom i znanjem.
nasao sam hidromotore od 12,5 ccm i pumpu od 20 i nesto ccm.Treba ih ispitati da li su zdravi.......
mladjo:
Da,da Broker je veliki majstor kao i novus,ali on kaze poslusaj brokera.Niko vam ovde za takav posao nemze pomoci ,vec vi trazite najpre sami neko resenje,pocnite konbinovati pa onda mozda dobijete neki savet.Tesko je nekome da vam daje savete kad nezna kakvu ste si vi viziju u svojoj glavi stvorili.Nema druge nego uzdaj se u se i u svoje kljuse,jer ce vas velike diskusije samo zbunjivati.
milorad:
Mladjo,postujem,ali sam mislio da ima jos neki budz majstor na forumu da nisam jedini :)
Mezijin rad me je odusevio,voleo bih i da on nesto napise cisto da znam cemu da se nadam....
milorad:
Ljudi,treba mi pomoc oko nosaca motora......Sta je najbolje????
Mozda neki silent blokovi od auta,ako moze ili mora nesto posebno...???
Mezija:
Niko nevoli budzenje pa samim tim i necekuj pozitivne komentere.
Napraviti camac sa kabinom nije tek tako, a o legalizaciji i registraciji da negovorim.
Nenadaj se ces proci jeftino cak iako imas nesto materijala. Bolje je da kupis neki camac makar truo nego da ga pravis.
Kao sto se kuca nepravi od krova tko se ni camac ne pocinje od motora .
Jos uvek mislim da je taj motor slab za Dunav i tabanasa od 6 do 8 m , za neko jezero ili Savu je verovatno ok.
To sto je vazdusno hladjenje je tabu jer nije uobicajeno , tu ti niko nemoze dati neki savet sem da ga neugradjujes.
Ako stvarno zelis bolje je da kupis nekakav kabinas i polako da ga sredjujes za to su nekad potrebne i godine a o motoru
kad dodje red na njega.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju